5 tips om je slag te slaan in de solden en er dit voorjaar beeldig bij te lopen

Trends S/S 2023

Mocht je dit weekend gaan shoppen – het is hier uitverkoop en ook de solden in Antwerpen zijn de rit waard – kijk dan uit naar deze items die ook komend voorjaar en zomer knetterhip zullen zijn.

Een maxi-jurk of -rok

Trends S/S 2023
© Akris

Voor 's avonds, voor overdag. Niet te boho (je wilt het Little House On The Prairie cottagecore effect mijden), eerder glam: denk aan kleur of metallics of pailletten. En dan met een simpel T-shirt erop en flatjes eronder.

Oversized accessoires

Trends S/S 2023
© Louis Vuitton

Een buitenmodel tas, een collier in maatje ankerketting, heel brede riemen – alles wat aan accessoires afwijkt van wat normaal wordt geacht, zal het goed doen. Een grote statementketting met Máximale vibes is een prima investering.

Licht en luchtig

Trends S/S 2023
© Chanel

Kom je iets van transparante stof in de uitverkoop tegen, sla toe. Ze komen in alle S/S collecties terug, dus met een doorzichtige blouse, rok of jurk ben je in één keer up-to-date.

Glans

Trends S/S 2023
© Chanel

We noemden metallics al: metaalglans (niet alleen zilver en goud, maar ook kleuren), pailletten, strass en glanzende stoffen zorgen voor een schitterende lente.

Zakken

Trends S/S 2023
© Miu Miu

Het is niet het meest elegante kledingstuk ook, maar cargo pants zijn hot. Qua look geldt: hoe meer zakken, hoe beter. Een cargorok mag ook, net als een overall, mits het item maar grote, opvallende zakken en ritsen heeft.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in