Yoga detox weekend bij Zenzo Yoga

YOGA DETOX WEEKEND BIJ ZENZO YOGA

Yoga Detox Weekend

Drie dagen sapvasten, yoga, meditatie, workshops en wellness in combinatie met het sfeervolle luxe hotel en de prachtige omgeving, maken dit tot een heerlijk weekend. Richt je aandacht helemaal op jezelf en geef je lichaam en geest rust. Alle aspecten van detox en yoga komen aan bod: voeding, leefstijl, rust en beweging.

Detoxen

Door detoxen , verwijder je alle gifstoffen uit je lichaam, hierdoor help je je lichaam weer om optimaal te functioneren en krijg je meer energie. Dit in combinatie met de verschillende soorten yogalessen die worden gegeven tijdens het yoga detox weekend, zal het detox proces bespoedigen en ondersteunt de afvoer van gif-en afvalstoffen uit je weefsel via de lymfatisch- en spijsverteringsstelsel. Daarbij ontspant yoga je zenuwstelsel en je geest waardoor je lichaam tot rust kan komen. Hierdoor zal het makkelijker worden inzicht te krijgen in denkpatronen die je belemmeren om voluit van het leven te genieten.

Je krijgt van ons een begeleid 10 daags afbouw- en opbouw programma voor thuis: 5 dagen voor- en 5 dagen na het yoga detox weekend en yogahoudingen om eventueel thuis te doen voor- en na het yoga detox weekend

Wanneer

11, 12 en 13 maart (voor andere weekenden, kijk op de website)

Korting

Tot eind maart € 75,- korting per persoon

ZenZo

Contactinformatie

Telefoon: 06-5517 3021 Email: info@zenzoyoga.nl Website: www.zenzoyoga.nl