Mooie handen: heb jij al 'moisturizing handschoenen' in huis?

De krachtpatser voor je handen.

handschoenen Kitsch
© Kitsch

Elke dag SPF, elke avond retinol, regelmatig een maskertje, allerhande serums. We zorgen heel goed voor de huid op onze gezicht. Maar hoeveel moeite doe jij eigenlijk voor je handen?

Vaak is het antwoord: niet ze heel veel. En dat terwijl juist je handen bij jezelf en andere in het oog springen. Droge handen = extra rimpelvorming, en we horen al ons hele leven dat onze handen onze leeftijd verraden, toch? Hoog tijd dus om ze wat liefde te geven.

Nou kun je dat doen met een handcrème, maar handiger (pun intended) en ook gewoon doeltreffender zijn vochtinbrengende handschoenen die je nu overal kunt shoppen.

Soms zijn dat simpelweg handschoentjes die je over je favoriete handcrème draagt, soms hele geavanceerde handmaskers met extra toevoegingen. Dit zijn onze drie favorieten die je ook in Nederland kunt bestellen.

OPI Pro Spa Moisturizing Gloves (10,75 euro)

OPI gloves
© OPI

Voor eenmalig gebruik en gevuld met een serum met vitamin E, macademiaolie, sheaboter en aloë vera. In vijftien minuten worden zelfs de droogste handjes weer poezelig zacht.

Starskin The Gold Mask Hand (14 euro)

starskin gloves
© Starskin

Een luxe handbehandeling met Bulgaarse rood, rozenbottelolie en sheaboter. Heeft een verwarmend effect waardoor het optimaal geabsorbeerd wordt in vijftien minuten.

Kitsch Moisturizing Spa Gloves (23,95 euro)

Kitsch gloves
© Kitsch

Te combineren met je eigen favoriete handtreatment (ze zijn er ook voor je voeten trouwens). De handschoenen bevatten een gel waardoor er geen vocht naar buiten kan komen en je kunt er de hele nacht mee slapen als je dat wil. Ook fijn: ze zijn smartphone-proof. Herbruikbaar, want uit te wassen.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in