Met dit wimperserum krijg je royal wimpers

Met dit wimperserum krijg je royal wimpers

Meghan is fan, en haar wimpers willen wij ook wel.

Dikke kans dat je sceptisch bent over wimperserums. Want écht langere wimpers krijgen zonder extensions, kan dat wel? Zeker wel, weten fans van RevitaLash, onder wie de voormalig Duchess of Sussex.

Meer lengte, meer volume en gewoon een prettigere mascara-ervaring. Elke avond even smeren met een goed wimperserum en je krijgt het allemaal. Grappig genoeg lijken we er juist in deze gekke tijden op te zitten wachten: er worden in de UK bijvoorbeeld 40% meer wimperserums verkocht dan een jaar geleden.

Met dit wimperserum krijg je royal wimpers

Het is dan ook een prima moment om een en ander uit te proberen nu we meer thuis zijn. En RevitaLash lijkt een prima plek om te beginnen. Geloof Meghan maar, die vertelde er zelfs al eens over tegen Allure. "Sinds ik RevitaLash gebruik zijn mijn wimpers extreem lang", is ze daar gequoot. Klinkt als reclameprietpraat, maar de recensies van andere blije klanten liegen er ook niet om.

Hoe het werkt? Nou, je wimpers kennen drie fases: groei, overgang en rust. Eerst groeien je wimpers, in de overgangsfase stoppen ze met groeien maar zijn ze nog niet klaar om uit te vallen. En tijdens de rustfase bereiden je wimpers zich voor op een wisseling van de wacht, waarna er nieuwe groei begint. Die fase kan wel drie maanden duren.

Met dit wimperserum krijg je royal wimpers

Wie een wimperserum gebruikt, zo is de bedoeling althans, verbetert de conditie van de wimpers zodat ze in die drie maanden rust minder snel uitvallen of afbreken. En ja: dat wil je natuurlijk.

Gelukkig wordt het wondermiddeltje ook in Nederland gewoon verkocht. Het uitproberen meer dan waard, vinden wij.

Beeld: Brunopress/RevitaLash

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in