Glanzend, gekleurd haar: je visitekaartje

Glanzend, gekleurd haar: je visitekaartje

Grijze lokken, dof haar of gewoon niet blij met je eigen kleur: allemaal goede redenen om je haar te kleuren. Het testpanel* testte een thuiskleuring en beoordeelden het met een 8,3. Deze haarkleuringsproducten verzorgen je haar met pure oliën en laten onaangenaam ruikende ingrediënten, zoals ammoniak, achterwege.

De kracht van olie

Maar liefst 59 vrouwen – allemaal leden van het testpanel.nl -  testten Garnier Olia, een thuiskleuring gebaseerd op formules met pure oliën. Het is geen geheim dat olie je haren goed verzorgt. Dat ondervond ook het panel. Vrijwel iedereen (95 procent) was tevreden over de zachtheid. Hetzelfde werd ervaren voor de kleur: 97 procent was blij met de intense kleur en 95 procent met het glanzende resultaat.

Bloemengeur

Haarkleuringen bevatten vaak ammoniak. De geur van dit ingrediënt wordt door veel mensen vaak als onaangenaam ervaren. Bij Garnier ontdekten ze dat thuiskleuren ook zonder ammoniak kon. Ammoniak - inclusief z'n vervelende geur - is daardoor nu niet meer nodig. Deze thuiskleuring ruikt naar bloemen en dat maakt de ervaring toch echt een stuk fijner. 98 procent van de testers was heel tevreden met de geur.

Intens kleurresultaat

Lekker ruiken is natuurlijk één ding, maar doet de kleuring verder ook wat het belooft? Het panel was meer dan tevreden. 'Hele intense kleur, glanzend en het haar voelde heel zacht aan', Vivian (40). De formules met pure oliën zorgen voor drie keer meer glans**. 95 procent van de testers gaven aan dat Garnier Olia ook het gekleurde haar laat glanzen. En we zouden het bijna vergeten, maar welke kleur ook werd getest, het resultaat was een intense, mooi gekleurde haardos. Ja, ook bij grijs haar.

Rapportcijfer van het testpanel: 8,3

Er zijn maar liefst 18 Olia kleuren. Bekijk ze hier

*Beoordeeld met een 8,3 onder 59 gebruikers door hettestpanel.nl – feb 2018.

**Instrumentele test

Advertisement