Een detox voor je... haar!

Een detox voor je... haar!

Wist je dat je haar óók op retraite kan?

De detox voor je lijf is inmiddels welbekend. Maar ken je een detox voor je haar al? 

Je hoofdhuid krijgt het volgens experts behoorlijk te verduren met alle producten die je in/op je haar smeert en spuit. En dat is toch een stukje huid dat we met z'n allen heel erg vergeten. Gevolg: we verliezen glans, volume, levenskracht... en denken vaak dat dit bij ouder worden hoort.

Dat is natuurlijk ook zo, tot op zekere hoogte. Maar dat komt heus niet alleen door leeftijd. Ook jarenlang gebruik van producten met hars, siliconen en microplastic zijn slecht voor je lokken en je hoofdhuid.

Een detox voor je... haar!

Enter de detox voor je haar. Bijvoorbeeld deze handige sets van het Amerikaanse merk dat sinds kort ook op Nederlandse bodem te krijgen is. Schoner dan schoon zijn de producten. En ze beloven al na twee weken verschil.

Een detox voor je... haar!

Er zijn producten voor elke haarsoort. Van een masker met klei en azijn om je hoofdhuid helemaal spic en span mee te krijgen. Tot haarbaden en fijne conditioners. De belofte: als je haar niet bedekt is met troep, neemt het de gezonde en natuurlijke ingrediënten veel beter op.

Sowieso is het in beautyland een trend om je hoofdhuid ook eens goed te detoxen. Zo heeft Rituals bijvoorbeeld deze fijne scrub/shampoo-combi...

Een detox voor je... haar!

...is deze shampoo van OUAI helemaal in trek bij de sterren...

Een detox voor je... haar!

...en heeft Aveda zelfs een micellar water voor je hoofdhuid.

Een detox voor je... haar!

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in