• Beauty

Design: Salle Privée lanceert Code

Design: Salle Privée lanceert Code

Multifunctioneel parfumaccessoire en nog mooi om te zien ook.

Salle Privée ken je als luxe modelabel; de geuren van het merk kunnen worden gedragen door hem en haar. De parfums zijn geïnspireerd op de grensverleggende jaren 70, het favoriete tijdperk op het gebied van kunst en design van oprichter Patrick Munsters.

Design: Salle Privée lanceert Code

Die komt nu met een fraai ontwerp: Code. Hierin kun je een 12 ml (travel size) parfum goed beschermd en op een stijlvolle manier overal mee naartoe te nemen. Het object is ontworpen door Munsters die het inspireerde op de geometrische vormen van het logo. Code refereert aan symbolentaal, codes die worden gebruikt om te communiceren. Het slaat ook op de herhalingen in het ontwerp: de cirkels in de vierkanten en de wiskundige vibes.

Design: Salle Privée lanceert Code

Het aluminium design nodigt uit om het parfumflesje keer op keer door de houder te klikken, 'een verslavende beweging', volgens Munsters. De precisie en het vakmanschap van het in een Nederlandse studio gemaakte product, zorgen voor een parfumhouder die nog niet eerder is gezien. Het werkt zonder een dop en geldt zo enkel als houder, waardoor het tegelijkertijd als een elegant display kan dienen in de badkamer, op een bureau of op een dressoir.

Met de houder zijn twee geuren verkrijgbaar:

Design: Salle Privée lanceert Code

Le Temps Perdu, een gelaagde, minimalistische compositie geïnspireerd op het belangrijkste werk van schrijver Marcel Proust, een roman waarin hij de rol van het geheugen (en de invloed van geur daarop) centraal stelt. Topnoten: ambrettezaad, amber, ambroxide, muskus, iso-E super, hout.

Concorde, een ode aan ’s werelds eerste en - tot vandaag - enige supersonische passagiersvliegtuig dat het ultieme symbool van de jetset lifestyle was. Het parfum is een ode  aan de glamour van de jaren ‘70 jetset. Een krachtige, intense geur met een intrigerend temperament met topnoten als armagnac, jeneverbes, zwarte en roze peper.

Salle Privée's Code is verkrijgbaar in drie uitvoeringen: een dubbele set van 12 ml met Concorde, een dubbele set van 12 ml met Le Temps Perdu, en een set met beide geuren. Prijs (2 x 12 ml + CODE): € 98.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in