Winactie: 5 x 2 kaarten voor the musical You're the top

Winactie: 5 x 2 kaarten voor the musical You're the top

Paul Groot en Marjolein Keuning spelen een niet alledaags echtpaar in You’re the top over het leven van Cole Porter.

De musical over het dubbelleven van de legendarische songwriter Cole Porter.Cole Porter (1891-1964) was een van de allergrootste Amerikaanse liedjesschrijvers. Wereldberoemd werd hij met romantische songs als ‘I’ve Got You Under My Skin’, ‘Night And Day’, ‘Ev’ry Time We Say Goodbye’ en musicals als ‘Anything Goes’ en ‘Kiss Me, Kate’.

Hij combineerde zijn buitengewone talent met een zeer opvallende levensstijl, maar kon door zijn zorgvuldig verborgen gehouden homoseksualiteit in het openbaar nooit zichzelf zijn. Porter bleef – volgens zijn biografen – overigens altijd gelukkig getrouwd, tot zijn vrouw Linda in 1954 overleed. ‘You´re The Top’ schetst een wervelend beeld van Porters leven en muziek. Terwijl zijn succes ongekende hoogte bereikt, groeit zijn eenzaamheid. In zijn laatste levensfase verblijft hij in zijn buitenhuis in Buxton Hill, waar hij elk weekend gasten uitnodigt om hem gezelschap te houden. Maar vanavond loopt alles anders: er zijn geen gasten.

Musicalster Paul Groot kruipt in de huid van Cole Porter, Marjolein Keuning speelt zijn vrouw Linda.

De musical speelt vanaf 12 januari in de theaters.

WinactieNouveau geeft 5 x 2 kaarten weg. Vul onderstaand formulier in en geef aan voor welke voorstelling je kaarten zou willen winnen. Deze winactie is gesloten!