Winactie: 10 x de roman De heilige Rita

Winactie: 10 x de roman De heilige Rita

We mogen 10 exemplaren weggeven van het nieuwste boek van onze columnist Tommy Wieringa. De heilige Rita is een betoverend verhaal over familie en vriendschap, in een dorp waar de heilige Rita waakt over de hopeloze gevallen, terwijl de nieuwe tijd onvermijdelijk intrede doet...

Warme woorden in donkere dagen spreekt onze columnist Tommy Wieringa tijdens zijn bijzondere kerstviering dit jaar met de heren van Frommermann.

Samen gaan zij op zoek naar de betekenis van Kerstmis in al haar dubbelzinnigheid: licht en duisternis, familievete en verzoening, kerstmaal en eenzaamheid. Onverwoestbare kerstklassiekers als Feliz Navidad en minder bekend repertoire! Van 16 t/m 26 december in de theaters.

Wil je Tommy Wieringa graag eens ontmoeten, kijk dan op www.deheiligerita.nl voor optredens in het land en voor de speellijst van Frommermann.

De heilige RitaMet De heilige Rita keert Tommy Wieringa terug naar de oorsprong van zijn grote succes Joe Speedboot. Op weergaloze wijze laat in hij De heilige Rita zien hoe de moderniteit binnendringt in een dorpse gemeenschap.

Paul Krüzen woont met zijn vader in een spookboerderij buiten Mariënveen, een vergeten plek aan de grens. Eens zorgde zijn vader voor hem, nu zorgt hij voor zijn vader.

Winactie10 Nouveau-lezeressen maken kans op een gratis exemplaar van Tommy’s veelgeprezen nieuwe roman De heilige Rita. De auteur zal elke editie signeren. Deze actie is gesloten!