• Lifestyle

Wil je echt zien: Cher in glansrol naast Meryl Streep

Wil je echt zien: Cher in glansrol naast Meryl Streep

Vanaf vandaag draait Mamma Mia Here We Go Again in de bioscoop en als we érgens blij van worden, dan is het wel deze feelgoodfilm vol ABBA-nostalgie. Ook leuk; Cher werd gecast voor een bijrol en die vervult ze absoluut met verve. Alleen al daarom zouden gaan!

De eerste Mamma Mia-film ging over de dochter van Donna (Meryl Streep), die op zoek ging naar haar vader. Dat bleek nog een hele toer, omdat moederlief het bed deelde met drie heren rond de tijd dat ze zwanger werd.

Colin Firth, Pierce Brosnan en Stellan Skarsgard streden om de eer en de hand van moederlief, begeleid door ABBA-muziek. Een instant-succes. En nu is er een vervolg, vanaf vandaag in de bioscoop. Heerlijk!

Here we go again!

Het verhaal gaat nu over de periode waarin een jonge Donna de heren leert kennen. Wat volgt is een hilarische aaneenschakeling van flashbacks, wederom omlijst door de muziek van ABBA. Een feest der herkenning.

En als klap op de vuurpijl speelt Cher de rol van de moeder van Donna. Een dame die wel van een feestje houdt, en dingen graag op haar manier ziet gebeuren. Denk een soort Patsy uit Absolutely Fabulous, maar dan met iets meer stijl.

Wil je echt zien: Cher in glansrol naast Meryl Streep

De sarcastische humor spát van het scherm en het moet gezegd; Cher speelt een glansrol.

Bekijk hier vast de trailer van Mamma Mia Here We Go Again:

Beeld: Hollandse Hoogte 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in