SUUS ZINGT ANNIE M.G. SCHMIDT

SUUS ZINGT ANNIE M.G. SCHMIDT
Suus

Suus zingt Annie M.G. Schmidt van start

Zangeres en actrice Suzan Seegers was de afgelopen twee theaterseizoenen te zien met haar alom geprezen eerbetoon aan Toon Hermans. Dit seizoen zet zij een grote Nederlandse tekstdichter in de schijnwerpers: Annie M.G. Schmidt. Suus zingt Annie M.G. is vanaf nu tot en met 24 april a.s. te zien in heel Nederland. De première, op 31 januari, is in theater Het Zonnehuis in Amsterdam.

In dit intieme en liefdevolle theaterconcert gaat Suzan, begeleid door haar vaste pianist Marc-Peter van Dijk, op zoek naar de vrouw achter het beroemde repertoire. Aan de hand van Annies eigen liedjes en gedichten schetst ze een eigenwijs en soms ietwat ondeugend portret van Annie.

Bekende nummers als Het is over en Vluchten kan niet meer passeren de revue, maar ook minder bekende pareltjes als Dit is het land, waar grote mensen wonen komen voorbij. Het wordt een kleurrijke schakering van Annie’s bekende én onbekende werk. Suus zingt Annie M.G. is een productie van OpusOne en wordt geregisseerd door Frans Schraven.

Informatie:

Speellijst