• Lifestyle

Je kunt nu logeren op de ranch van Yellowstone

Door Ella Vermeulen
Yellowstone

Leven als de Duttons, met dat waanzinnige uitzicht!

Geniet je van de moderne westernserie Yellowstone en zou je het leven op de ranch zelf wel eens willen ervaren, dan is er goed nieuws. Het huis van de serie staat niet echt in Yellowstone, maar is een 'working ranch' (een veehouderij in bedrijf) in de Bitterroot Valley van Montana. Prachtige natuur, heldere bergbeken, forse heuvels.

Yellowstone

Wat je hebt leren kennen als de Dutton Ranch is in werkelijkheid de Chief Joseph Ranch in Darby, in 1880 gesticht door pioniers. Er loopt Holstein vee rond.

Yellowstone

En in de maanden dat er niet wordt gefilmd, kun je er logeren: het grote huis is een privéwoning, maar op het terrein zijn twee lodges die kunnen worden gehuurd.

Yellowstone

Die huisjes ken je misschien wel uit de series. Bij een reservering hoort ook een tour over de ranch. Voor eten moet je zelf zorgen (je mag een vis uit de Bitterroot Rivier vissen, maar er zijn ook gewoon supermarkten in de buurt. Een huurauto is aan te raden, ook om de omgeving te kunnen verkennen.  

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in