Huisjestip: in luxe slapen in de natuur

Huisjestip: in luxe slapen in de natuur

Kijk toch eens wat een heerlijkheid.

Heerlijk wandelen. Even weg van de drukte. Of gewoon lekker helemaal niets doen, beetje koken en genieten van een goed gesprek of een lekker glas wijn. In deze prachtige outdoorsuites zien we onszelf al helemaal zitten.

De vrijheid van een vakantiehuis, de service van een designhotel en een ligging in de ongerepte natuur. Dat belooft Cuber, een aanbieder van luxe accommodaties die volledig te besturen zijn met een app. Van het openen van de deur tot het bedienen van de lichten. Ideaal en heel erg pandemieproof.

Huisjestip: in luxe slapen in de natuur

Het oog wil ook wat, en ook daar is duidelijk aan gedacht. Veel glas met prachtig uitzicht. Zachte banken. Heerlijke zonwering. Een regendouche met glazen plafond. En een buitenhaard zodat je ook op de killere momenten lekker kunt genieten van het buitenleven.

Huisjestip: in luxe slapen in de natuur

De eerste Cuber Outdoor Suites (van 42 vierkante meter) staan op de Veluwe, waar er dertig zijn neergezet op de mooiste plekken aan de rand van Nationaal Park de Hoge Veluwe bij Hoenderloo. Later volgen er meer locaties.

Wij zijn nu al fan. Deze te leuke huisjes zijn vanaf nu te boeken voor aankomende zomer en kosten tussen de 103 en 180 euro per nacht.

Beeld: Cuber

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in