• Lifestyle

Lekkere leestip over het leven van een voetbalvrouw (niet die op het veld)

Lekkere leestip over het leven van een voetbalvrouw (niet die op het veld)

Het is je misschien ontgaan nu Nederland niet meedoet, maar het WK voetbal is begonnen. Kyra Rutgers, die zelf een relatie met een voetbalcoach heeft, schreef een vermakelijk boek over hoe het er achter de schermen aan toegaat tussen die trainers, voetballers en de vrouwelijke aandacht daaromheen.

Als je zin hebt in een fijn en vermakelijk niets-aan-de-hand boek. Dan zit je bij Buitenspel gezet goed. Ideaal om even mee te ontspannen op vakantie!

Lekkere leestip over het leven van een voetbalvrouw (niet die op het veld)

Het verhaal:

Na een mislukt buitenlandavontuur in Engeland keren Olivia en haar man – voetbaltrainer Jay Bergkamp – terug naar Nederland. De verhuisdozen zijn nog niet uitgepakt of Jay komt met het bericht dat hem een contract is aangeboden op Cyprus. Wéér verhuizen dus.

Op het eiland raakt Olivia bevriend met drie voetbalvrouwen. Ogenschijnlijk lijken zij te genieten van de glitter en glamour die hun luxeleven met zich meebrengt. Niets blijkt minder waar!

Steeds meer realiseert Olivia zich dat ze is terechtgekomen in een schijnwereld. Donkere dagen getekend door relatiedrama’s, verboden romances en schandalen breken aan. Houdt háár prille huwelijk onder deze omstandigheden wél stand op het eiland van de liefde?

Rossana Kluivert over Buitenspel gezet: ‘Met veel dynamiek geschreven. Een aanrader!’

Ook leuk: Nouveau wordt in het boek een paar keer genoemd.

Bestel Buitenspel gezet(kan ook als E-book trouwens, dan hoef je er niet mee te slepen).

Beeld: iStock

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in