Lekker bakken: Heel Holland Soest!

Lekker bakken: Heel Holland Soest!

Verrukkelijke gebakken lucht maak je nu zelf.

Tijdens de lockdown de smaak van het bakken te pakken gekregen? Wie eenmaal soesjes kan bakken, kan een veelzijdige culinaire hit op het CV bijschrijven. Wie nog een beetje moet oefenen, heeft vast veel aan de tips van Rutger van den Broek, de eerste winnaar van Heel Holland Bakt.

Lekker bakken: Heel Holland Soest!

Op 12 april 2021 geeft hij een online masterclass soezen bakken (€ 9,95). Hierin leer je van hem de fijne kneepjes van perfect soezendeeg en geeft hij je tips & tricks. Je begint met klassieke soesjes, zowel zoet als hartig, daarna bakt Rutger grote soezen waarmee je Bossche bollen en aardbeiensoezen kunt maken.

Als pronkstuk leert Rutger je paris-brest bakken, de Franse klassieker. De basis is soesjesdeeg. Hier wordt een ring van gemaakt, die in de oven gebakken wordt. Als de ring is afgekoeld, moet hij horizontaal doormidden worden gesneden en gevuld worden met een pralineroom. Na afloop ontvang je een terugkijkvideo & een exclusief digitaal (PDF) dossier met recepten, om je mee uit te leven.

Foto's (c) Getty Images, Delicious

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in