/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F4%2F0%2F221123004.jpg)
Alles wordt bereid op open vuur met verse kruiden.
Eten in pop-up restaurant de Vuurplaats bij hoeve Eyckenstein in Maartensdijk is typisch iets dat je een bijzondere herinnering aan je staycation bezorgt.
/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F1%2F1%2F221123011.jpg)
Je luncht of dineert in een mooie tent (bij mooi weer kunnen de zijkanten open) in de natuur en alles wat er op het menu staat wordt op open vuur bereid.
/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F7%2F0%2F221123007.jpg)
Eigenaren Martijn Korving en Janine Baker willen hun gasten een onvergetelijke ervaring bieden. Daarom stellen ze niet alleen hoge eisen aan de locatie, maar ook aan de lunch- en dinerkaart.
/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F8%2F0%2F221123008.jpg)
Zo wordt er voornamelijk gekookt met producten van en rond de boerderij: biologisch vlees, groenten en kruiden uit de moestuin en voor de liefhebbers staat er ook vis en vegetarisch op de kaart.
/https%3A%2F%2Fcdn.pijper.io%2Fnouveau2024%2F6%2F0%2F221123006.jpg)
Wat je kunt verwachten is een relaxte avond op een unieke locatie die het betere La Douce France-gevoel biedt: ambachtelijker, boergon, euh, bourgondischer en meer 'terroir' dan dit wordt het niet. Kijk voor arrangementen en reserveren op De Vuurplaats.
Foto's (c) Keri Mol / De Vuurplaats
Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in