Dit Wils je: dineren op je hotelkamer met Wils

Dit Wils je: dineren op je hotelkamer met Wils

Gekke tijden bieden ook kansen.

Restaurant Wils in Amsterdam is er zo een om héél enthousiast van te worden. Met Joris Bijdendijk (RIJKS) in de gelederen, een voorliefde voor vuur en de fijnste culinaire hoogstandjes uit de keuken nabij het Olympisch Stadion is dat niet zo gek. Maar in coronatijden denken ze ook nog eens goed mee.

Eerst natuurlijk al met afhaalmenu's (die nog steeds te bestellen zijn), maar komend weekend met een wel heel bijzonder aanbod: een nachtje slapen in Hotel Twenty Eight, en een privédiner van vier gangen van Wils in je eigen appartement.

Dit Wils je: dineren op je hotelkamer met Wils

Het arrangement is alleen te boeken voor vrijdag 6 en zaterdag 7 november, dus grijp je kans op dit unieke diner. Voor 125 euro per persoon boek je een overnachting in een comfortabel appartement in Amsterdam, een fijn viergangenmenu met dranken, een vers ontbijtje de volgende dag en gratis parkeergelegenheid en gebruik van de gym en de sauna.

Ja, ik wil(s).

Beeld: Wils

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in