• Hotspots

5 nieuwe hotspots in Londen

5 nieuwe hotspots in Londen

Lekker eten voor fashionable foodies!

Na een dag shoppen en cultuur happen in Londen, wil je vast wel even zitten en goed eten. Deze nieuwe restaurants zijn allemaal kandidaten om even neer te strijken bij je eerstvolgende citytrip.

Muse, Belgravia

In de keuken: Tom Aikens (2 Michelinsterren), op de kaart een proeverij menu van 3, 6 of 10 gangen met als thema 'mijn gastronomische autobiografie,' volgens Tom. Piepklein, dus zekerheidshalve even reserveren.

L’Antica Pizzeria da Michele, Soho

5 nieuwe hotspots in Londen

Brits filiaal van de Napelse pizzabakker die volgens velen 'de beste Margherita ter wereld' bakt. Naast de Margherita staat ook de beroemde Marinara op het menu, en nog wat andere variaties uit de Italiaanse keuken. Julia Roberts at zich er klem aan in Eat Pray Love. Heerlijke pizza's, ongedwongen sfeer, uitstekende cocktails. 

Davies and Brook at Claridge’s, Mayfair

5 nieuwe hotspots in Londen

De opvolger van Fera in dit luxe hotel waar je nog wel eens een Windsor tegenkomt. Davis and Brook is nu al beroemd om de knapperige en knapperige rijstsalade met tonijn, de keuken levert oost-west fushion. Chef in de keuken: Daniel Humm. 

Manzi’s, Soho

5 nieuwe hotspots in Londen

Visrestaurant, met chique variaties op fish & chips en een buitengewoon ongedwongen en vrolijke sfeer.

Big Fernand, South Kensington

5 nieuwe hotspots in Londen

Gourmet hamburgers in alle soorten en maten, waaronder Le Cheeseburger met fromage: het is een  Parijse keten met allure en lekkere sliders en ze bakken de broodjes zelf.

Openingsfoto © Slim Aaron / Getty Images