3 nieuwe hotels bij de zee waar je echt naartoe wilt

Zin in een paar dagen zeelucht snuiven op luxe? Deze drie hotspots zijn nieuw of vernieuwd en zeer de moeite waard.

St. Joris Middelburg
© St. Joris

Of je nou even weg (Scheveningen), iets verder weg (Middelburg) of écht weg (Texel) wilt. Deze drie hotels zijn een perfecte uitvalsbasis voor een paar dagen vitamine zee.

1 – Prins Hendrik (Texel)

Prins Hendrik Texel
© Prins Hendrik

Dit hotel staat er al jaren geweldig op, vooral door het fantastische eigen restaurant. De laatste tijd is het Prins Hendrik gesloten geweest voor een stijlvolle restyling. Met zes nieuwe en luxe kamers en suites (30 in totaal, de overige 24 werden al eerder gerenoveerd) een perfecte plek voor foodies die verlangen naar eilandsferen, rust en een uitzicht op de Waddenzee. Eventueel met een cocktail erbij, want why not?

2 – St. Joris (Middelburg)

St. Joris Middelburg
© St. Joris

Zeeland is een ideale plek voor een paar nachten weg, want culinair is er veel te beleven, het is er prachtig én je voelt je direct ver van huis. Wil je dichtbij de kust maar toch in het middelpunt van het leven zitten, dan ga je naar Middelburg, waar onlangs het kleurrijke St. Joris opende. Met 54 unieke kamers, een stadstuin en een fijn ontbijt. Romantisch en historisch, maar met moderne gemakken.

3 – Ocean House (Scheveningen)

Ocean House Scheveningen
© Ocean House

Een nieuw designhotel vlakbij het strand, met appartementen (leuk als je met meer mensen gaat), studio’s en een suite. De winkels en restaurants liggen om de hoek, net als het water. Honden zijn er welkom. En als je het strand op wilt, kun je een luxe picknickmand bestellen, mét bubbels. Warm en modern, en vooral fonkelnieuw wat soms gewoon lekker is. Het uitproberen waard.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in