• Lifestyle

Hopelessly devoted... Olivia en John spelen 40 jaar na dato weer in 'Grease'

Door Kim Veldema
Hopelessly devoted... Olivia en John spelen 40 jaar na dato weer in 'Grease'

John Travolta en Olivia Newton-John hebben plannen om weer in de huid te kruipen van de wereldberoemde Danny en Sandy uit Grease, de filmklassieker die in 2018 veertig jaar bestaat. Volgens beide acteurs "wordt er aan iets speciaals gewerkt".

Hoe de voormalige hoofdrolspelers, inmiddels 68 (Olivia) en 63 jaar (John) exact terugkeren met Grease, is nog niet helemaal duidelijk.

JeugdsentimentMaar volgens Olivia moet het veertigjarig bestaan van de film hoe dan ook gevierd worden (zijn wij het helemaal mee eens, jeugdsentiment!).

En dan kon 'Danny' óók nog geweldig dansen

Lees ook: Een nachtje slapen bij Richard Gere? Het kán gewoon

'Veertig jaar Grease, ongelooflijk'"We zijn nog bezig met het bedenken van verschillende concepten", aldus Olivia in de Daily Mirror. "Voorlopig hebben we nog niets concreets dat we kunnen melden. Veertig jaar Grease. Het is ongelooflijk, echt." Wel zal de Australische actrice (die overigens van oorsprong Brits is) haar stem moeten trainen om weer te kunnen zingen. "Als ik zing, moet ik eerst opwarmen. Je moet je stembanden blijven triggeren en gelukkig houd ik van zingen." Was het maar vast 2018.

Olivia en John, nog altijd een sprankelend stel (foto: Hollandse Hoogte)

Nog even terug naar 1978...