Een nachtje slapen bij Richard Gere? Het kán gewoon

Een nachtje slapen bij Richard Gere? Het kán gewoon

Al sinds 1982 (An Officer and a Gentleman) - en al helemáál sinds 1990 (Pretty Woman) - laat acteur Richard Gere vele vrouwenharten sneller kloppen. We kunnen ons dan ook goed voorstellen dat ook jij weleens gedroomd hebt van een onderonsje met de knappe Hollywoodacteur. Voor al die dromers hebben we goed nieuws: dat ‘onderonsje’ is dichterbij dan je misschien denkt.

Wist je namelijk dat Gere een Bed & Breakfast bezit waar je meer dan van harte welkom bent? En het is er nét zo romantisch als je je kunt voorstellen. 

Om de hoek van The Big AppleOp slechts een uur rijden van New York City ligt het plaatsje Bedford, waar de acteur een prachtig klein hotel bezit, dat hij samen begon met zijn inmiddels ex-vrouw, actrice Carey Lowell (Law and Order), en zakenpartner Russell Hernandez. Gere en zijn vrouw ontdekten het Bedford Post Inn, een oude boerderij op ruim vijf hectare grond ligt, in 2007 tijdens het paardrijden in de prachtig groene omgeving. Gere, wiens vader opgroeide op een melkboerderij, was op slag verliefd. Ze besloten het pand uit 1762 te renoveren en toverden het om in een klein hotel met acht sfeervolle kamers en twee restaurants. Ook zijn er een yogastudio en een café aanwezig.

Lees ook : 10 x in deze ski-gebieden verdwijnt je geld niet als sneeuw voor de zon

Zo trots als een pauw“De verbouwing van de schuur en het gebouw zijn ziel teruggeven… Ik vind het een heerlijk idee dat we een ruimte gecreëerd hebben met fantastische akoestiek, waar concerten kunnen plaatsvinden en evenementen voor lokale goede doelen”, vertelt Gere aan de website Travel and Leisure. “Hierin komen mijn vele passies écht samen.”

Is het geen plaatje?Inmiddels is de B&B een favoriete plek om intiem en romantisch te trouwen, heerlijk te brunchen en dineren, en een lekkere borrel te drinken. Bewonder hieronder een aantal prachtige plaatjes van in en rondom de Bedford Post Inn: