Ja hoor: Downton Abbey 2 komt deze kerst!

Ja hoor: Downton Abbey 2 komt deze kerst!

Heerlijk kerstvieren met de Crawleys.

Alvast a very merry Christmas to us, dankzij de makers van Downton Abbey. Die net aankondigden deze kerst met een tweede bioscoopfilm te komen.

De voltallige cast keert natuurlijk terug, met een paar fijne nieuwe toevoegingen in Hugh Dancy en Dominic West (a.k.a. de nieuwe prins Charles van The Crown!).

Ja hoor: Downton Abbey 2 komt deze kerst!

Opnames al begonnen

Hugh Bonneville, die wij natuurlijk kennen als pater familias Lord Grantham, hintte onlangs al naar een snelle terugkeer bij de Abbey en daar bleek dus geen woord van gelogen. De opnames zijn vorige week in het diepste geheim begonnen.

Op 22 december moet de film in de bioscopen verschijnen, ook in Nederland. Ditmaal zonder Royal Visit (zoals bij de eerste film), zoveel is wel duidelijk. Maar waar de film dan wél precies over gaat, dat houden ze natuurlijk nog even spannend.

Prima toevoeging dit!

Ja hoor: Downton Abbey 2 komt deze kerst!

Troost

Eigenlijk doet het er ook amper toe, of zoals producent Gareth Neame terecht zegt: "Na een zeer uitdagend jaar gescheiden van familie en vrienden is het een enorme troost dat er betere tijden aankomen en dat we met kerst weer worden herenigd met de geliefde personages van Downton Abbey." #WAARHEID

Beeld: Focus Features

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in