J.Lo's nieuwe film ligt wel héél dicht bij haar werkelijkheid

J.Lo's nieuwe film ligt wel héél dicht bij haar werkelijkheid

Jen die onbezonnen in het huwelijksbootje stapt, waar hebben we dat eerder gehoord?

Jennifer Lopez is dol op de liefde. Dat mogen we toch wel stellen, met drie huwelijken en zeker vijf verlovingen (that we know of) onder haar gordel. Al die kennis van romantiek en trouwen zet ze nu om in keiharde filmdollars, want vanaf vandaag is ze in de bioscoop te zien in de film Marry Me.

Die ze zelf heeft geproduceerd. En waarin ze een superster speelt die voor het oog van de camera's haar jawoord wil geven aan haar eveneens beroemde grote liefde. Hmm.

Verloofde-hoppen

Dat loopt op het allerlaatste moment spaak, waarna de popster besluit het over een andere boeg te gooien en stante pede een fan (gespeeld door Owen Wilson) uit het publiek trekt om mee te trouwen in plaats van haar beoogde bruidegom. 

J.Lo's nieuwe film ligt wel héél dicht bij haar werkelijkheid

Alle ingrediënten voor een rom-com, en dan zingt Jennifer ook nog eens zelf de soundtrack bij elkaar. Dat het verhaal van Marry Me best een beetje doet denken aan haar eigen leven (ook Jen hopt razendsnel van de ene verloofde naar de andere), weet ze natuurlijk ook wel. "Maar dit is mijn kans om eens te laten zien hoe het aan mijn kant voelt."

J.Lo's nieuwe film ligt wel héél dicht bij haar werkelijkheid

Ben Affleck, letten we even op?

Jennifer heeft duidelijk weddings on the brain. Haar volgende film heet Shotgun Wedding, dus ze blijft nog even in het rom-com-genre hangen. Overigens nam ze Marry Me pre-pandemie op, toen ze nog gelukkig verloofd was met honkballer Alex Rodriguez. Die moest in april het veld ruimen nadat hij was vreemdgegaan, waarna Jen diezelfde maand nog aan de arm van ex Ben Affleck werd gespot.

En laten over die twee nu óók alweer verlovingsgeruchten gaan. Art imitating life. Dat wil je zien, toch?

Beeld: Universal Pictures

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in