AANBIEDING BALI - CLUB MED NUSA DUA

AANBIEDING BALI - CLUB MED NUSA DUA
Reizen Bali Juli 2015

Club Med Nusa Dua - lezersaanbieding Bali

Wilt u het paradijselijke leven op Bali zelf ervaren? Boek dan een verblijf in het 4-resort Club Med Nusa Dua in het zuiden van het eiland. Dit resort in geheel Balinese stijl straalt een en al rust uit in architectuur en kleuren. Er is een spa van Mandara, een zen-/stiltezwembad alleen voor volwassenen, een golfbaan en twee restaurants met internationale en lokale specialiteiten. De oprichters van Club Med zeggen niet voor niets: “Het doel van het leven is om gelukkig te zijn, de plaats om gelukkig te zijn is hier.” De transfer naar dit resort duurt vanaf het vliegveld Denpasar slechts vijftien minuten. In het hotel kunnen diverse excursies worden geboekt o.a. naar Ubud. Kijk voor meer informatie over dit resort op Club Med

De Happy First Vroegboekkorting

Tot 7 juli 2015 ontvangen Nouveau-lezers 15% korting (maximaal € 500,- per persoon)* bij Club Med Nusa Dua. Van 8 juli tot 22 september 2015 ontvangen Nouveau-lezers 10% korting (maximaal € 300,- per persoon) op een boeking bij Club Med Nusa Dua tijdens het winterseizoen 2015/2016*. *Kijk voor meer informatie over de voorwaarden en reserveringen op Club Med of neem contact op met het Client Service Center van Club Med via 0900-202 03 06 (10 ct. p/m)

Voorbeeldprijzen

Onderstaande prijzen zijn per persoon op basis van één week al-inclusive (maaltijden, snacks en drankjes) voor twee personen in een Club Kamer exclusief vlucht.

Vertrek 04 juli en 18 juli: € 1.895,- p.p.Vertrek 22 en 31 augustus: € 1.445,- p.p.Vertrek 17 en 24 oktober: € 1.135,- p.p.

Garuda Airlines

Nouveau vloog met Garuda Airlines naar Bali met een ideale tussenstop op Jakarta Java. Garuda kreeg het afgelopen jaar een onderscheiding voor beste cabinepersoneel ter wereld en eerder kreeg de maatschappij een prijs voor beste economy class

  • Garuda Indonesia heeft veertig binnenlandse bestemmingen en dat worden er steeds meer
  • Garuda Indonesia vliegt zes keer per week als enige maatschappij non-stop in 13,5 uur van Amsterdam naar Jakarta (niet op dinsdag)
  • Garuda vliegt 13 keer per dag van Jakarta naar Bali.
  • De vanafprijs voor een retour Amsterdam-Denpasar is € 649,-

Houd vooral de Facebookpagina van Garuda Indonesia in de gaten voor aanbiedingen.

Reserveren

Via Garuda Indonesia of 020-550 26 00.