• Psyche

Heb je al gehoord van de Cambridge Code?

Heb je al gehoord van de Cambridge Code?

Deze ultieme persoonlijkheidstest doe je gewoon thuis.

Voor het geval je de afgelopen maanden jezelf nog wel eens tegen bent gekomen: zou je niet beter willen begrijpen hoe dat zit?  Er komt een interessant nieuw boek uit dat je daarbij kan helpen.

Persoonlijkheidstest

'Een röntgenfoto van je geest', zo wordt de Cambridge Code wel genoemd. Het is een wetenschappelijk onderbouwde persoonlijkheidstest die je inzicht geeft in hoe je in elkaar steekt.

'Je kunt zo meer uit jezelf halen' 

"Als we eenmaal meer over onszelf weten, kunnen we onze levens met meer inzicht en controle sturen," zeg dr Emma Loveridge, medewontwikkelaar van de test aan de universiteit van – je raadt het al – Cambridge.

Zelfkennis leidt tot selfcare

"Je kunt dan betere keuzes maken, voorzorgsmaatregelen nemen op kwetsbare gebieden en meer halen uit je relaties, je  werkplek, je familie. Maar vooral kun je het beste halen uit jezelf. In elk boek zit een unieke code die toegang biedt tot de online test, waarmee je jezelf beter leert begrijpen in een steeds chaotischere wereld."

Handige psychologische test

Het boek legt de werking van De Cambridge Code uit en verklaart hoe je de vragenlijst, die 30 minuten van je tijd in beslag neemt, kunt gebruiken om je gedachten en persoonlijkheidskenmerken te ontcijferen.

Heb je al gehoord van de Cambridge Code?

Verbeter je leven, werk, relaties, opvoeding en gezondheid met De Cambridge Code, ontwikkeld door Dr. Emma Loveridge, Dr. Curly Moloney en een team van onderzoekers aan de Universiteit van Cambridge.  De Cambridge Code, met bijbehorende online test, verschijnt 25 februari 2021 bij uitgeverij Spectrum en kost 21 euro.

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in