Alle sterren staan vandaag goed voor romantiek!

Alle sterren staan vandaag goed voor romantiek!

Venus danst aan de hemel richting liefde.

Mocht je romantische plannen hebben, vandaag is volgens astrologen de ideale dag om een verkering officieel te maken, een aanzoek te doen, je geloften te hernieuwen of gewoon tegen je partner te zeggen hoeveel je van hem of haar houdt.

Reden? Planeet Venus pakt haar momentje in de vorm van het 'Venus Star Point'. De planeet beweegt zich langs de hemel in banen die een ster met vijf punten vormen. Het wordt een Star Point genoemd als de planeet de zon ontmoet in de bovenste piek van het pentagram.

Het begin van zeven jaar activiteit op het gebied van liefde, romantiek en geld!

Vandaag komen Venus en de zon samenkomen in stoutmoedige, vurige Ram en dat betekent het begin van een periode van zeven jaar activiteit op het gebied van liefde, romantiek en geld. Astrologe Narayana Montúfar noemt het 'een van de mooiste manifestaties van heilige geometrie binnen de astrologie.' Toe maar.

Kortom, als je op zoek bent naar liefde, is vandaag de dag om concreet iets met die plannen te doen: een dating profiel aanmaken, een sexy zomervakantie boeken, investeren in vlinders in je buik. Venus staat voor alles wat met romantiek te maken heeft, Ram is dol op aardse gevoelens (lees: vleselijke lusten) en doet graag zijn best om de genegenheid van anderen te winnen.  Alle kosmische energie wijst in de richting van het leuk hebben in je relatie, dus pluk de dag!

Foto (c) Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in