Win een 5-Day Detox Bundle!

Win een 5-Day Detox Bundle!

Geef je voornemens een zetje met een Deep Cleanse.

Beginnen je goede voornemens rond een healthy lifestyle wat te wankelen? Misschien ben je toch te rigoureus begonnen en heb je meer aan kleine stapjes en geleidelijke verandering als investering in een goede gezondheid.

Denk daarbij aan positieve zetjes in de goede richting zoals:

  • Een massage met biologische sesamolie. De Zweedse professor Kerstin Moberg ontdekte dat elke ochtend je lijf masseren met biologische sesamolie een boost geeft aan je geluksgevoel. Doordat de energiepunten in je huid worden gestimuleerd neemt de hoeveelheid gelukshormonen namelijk toe.
  • Wisseldouches waarbij je eindigt met koud, voor een onmiddellijke energieboost en betere doorbloeding.
  • Een paar dagen detoxen om je weer even bewust te worden van wat er naar binnen gaat. Het B Corp* gecertificeerde bedrijf Your Super, bekend om de 100% biologische superfood- en plantaardige proteïnemixen, ontwikkelde de natuurlijke Detox Bundle,  waarbij je lichaam overladen wordt door gezonde voedingsstoffen en alle nodige vitaminen en mineralen.

De bundel is ontwikkeld ter bevordering van het immuunsysteem en het versterken van energielevels. Hongerig tijdens deze detox? No way!

Win een 5-Day Detox Bundle!

De bundel bevat onder andere een weekplan met makkelijk te maken recepten op basis van vier superfood mixes met natuurlijke ingrediënten. Denk bijvoorbeeld aan de welbekende medicinale gember, de vitamine C-bom acai, maar ook onbekende planten zoals het ontstressende ashwagandha of de ontgiftende algen spirulina en chlorella.

Win een 5-Day Detox Bundle!

Stuk voor stuk krachtige ingrediënten voor een gezonde deep cleanse.

De 5-Day Detox Bundle bestaat uit:

  • Super Green mix: ter ondersteuning van een gezond immuunsysteem en micronutriënten. De belangrijkste ingrediënten tarwegras en moringa hebben een ontgiftende werking en geven de immuniteit een boost.
  • Forever Beautiful mix: bevat een bom aan vitamine C & antioxidanten. De mix bevat onder andere  açai en acerola – twee krachtige ingrediënten voor een gezonde huid.
  • Golden Mellow mix: helpt tegen stress en bevordert een goede nachtrust. De kurkuma en ashwaganda werken ontstekingsremmend en stressverlagend.
  • Skinny Protein mix: bevat natuurlijke proteïne en greens en gaat honger tegen. Spirulina en hennep proteïne zijn eiwitrijk en zorgen voor een langdurig verzadigd gevoel.

De Detox Bundle bevat een 1 Starter Pack met alle mixen van Your Super, een 5-Day Detox Plan (boekje) met 35+ recepten en toegang tot een exclusive members group en persoonlijke hulp.

Win een 5-Day Detox Bundle!

Naast de Supermixen bestaat het menu uit een groene smoothie, een vegan salade, een bessen smoothie en optioneel allerlei snacks.

Doe mee & Detox!

Nouveau mag 3 Detox Bundles ter waarde van € 140 weggeven.

Win een 5-Day Detox Bundle!

Vul het formulier in, wie weet kun jij je lijf dan trakteren op zo'n weekje zelfzorg. Deze winactie is gesloten!

* Bedrijven met een B Corp certificering streven vrijwillig de hoogste standaarden na op het vlak van sociale en ecologische prestaties, verantwoordelijkheid en transparantie.