Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Prinses Charlotte is jarig: dit zijn haar leukste foto's

Happy birthday!

prinses Charlotte

Het is vandaag een feestelijke dag voor de Britse royals. Prinses Charlotte blaast namelijk alweer negen kaarsjes uit! En waar zij dat hoogstwaarschijnlijk viert met een enorme taart en een berg cadeaus, doen wij dat met een set leuke kiekjes van de jonge prinses.

Negen jaar

Op 2 mei 2015 werd prinses Charlotte geboren in het St. Mary's ziekenhuis in Londen. Ze is de enige dochter van prins William en prinses Kate en is twee jaar jonger dan haar broer prins George. Drie jaar later, in 2018 wordt haar tweede broertje geboren: prins Louis.

Omdat William en Kate een zo normaal mogelijke jeugd willen voor hun kinderen (voor zover dat kan als je opgroeit binnen paleismuren), wordt Charlotte net als haar broertjes grotendeels buiten de spotlights gehouden. Maar royal ben je natuurlijk niet voor niets, dus de prinses komt regelmatig opdagen op allerhande events. En daar worden uiteraard de nodige kiekjes van gemaakt. Ter ere van haar negende verjaardag zetten we de leukste foto's van Charlotte op een rijtje.

De leukste kiekjes van Charlotte

Prinses Charlotte behoorde in haar eerste levensjaar wat ons betreft tot de schattigste royal baby's ooit. Daar leek ook broer George het destijds mee eens te zijn...

Beeld: NL Beeld

Een andere favoriet op de redactie is deze foto van de kleine prinses met William, die genomen is tijdens haar eerste wintersport in de Franse Alpen. Zoet!

Beeld: NL Beeld

Binnen mum van tijd groeit Charlotte natuurlijk uit van baby tot peuter en uiteindelijk kleuter. In die tijd leren we de prinses van allerlei kanten kennen. Meestal is ze vrolijk en zwaait ze er op los...

Beeld: NL Beeld

...Maar soms heeft ze er ook gewoon even wat minder zin in.

Beeld: NL Beeld

Als we een duik in de archieven nemen ontdekken we ook dat prins Louis het gekke bekken trekken niet van een vreemde heef, want ook z'n zus kan er wat van.

Beeld: NL Beeld

De laatste drie jaar is Charlotte duidelijk al een stuk volwassener geworden. Zo heeft ze zelfs al onderonsjes met moeder Kate...

Beeld: NL Beeld

...Maar zeker ook met papa Wills.

Beeld: NL Beeld

Net als ieder ander kind weet het prinsesje waarschijnlijk precies voor welke vragen ze naar papa of naar mama moet gaan. En anders heeft ze nog andere technieken in huis om d'r zin te krijgen...

Beeld: NL Beeld

...Just kidding natuurlijk. Wij wensen prinses Charlotte een hele fijne verjaardag en hopen dat er nog veel meer leuke kiekjes op komst zijn!

Royalty
  • Blauw Bloed
  • NL Beeld