Ik ben spontaan, impulsief, soms onnadenkend en soms mateloos. Dat spontaan klinkt nog leuk, impulsief kan al een negatieve klank hebben en de laatste twee zijn eigenlijk al niet best meer. Het hangt natuurlijk ook af van het onderwerp, want ik boek spontaan een fijn restaurant, maar in het verleden heb ik meerdere malen ook heel spontaan ontslag genomen. Zonder nieuwe baan in het vooruitzicht, dat moest ik nog even regelen.

Negen maanden alcoholvrij
Vorig jaar, om precies te zijn op 31 maart 2019, dronk ik mijn laatste glas wijn. Het idee was niet per se om vervolgens helemaal niet meer te drinken, maar het liep nu eenmaal zo. Dat is me al eens eerder gebeurd. De reden dat ik toen heel impulsief stopte, was een kritische optelsom van mijn alcoholconsumptie waar ik, eerlijk is eerlijk, nogal van schrok. Blijkbaar vind ik het lastig maat houden met alcohol.

Géén is makkelijker dan één
Met wijn heb ik hetzelfde als met chocola. Oké, en met chips: ik ben niet zo goed in maar één stukje, of één handje. Het worden altijd drie stukjes en een halve zak. Maar zo gaat het dus ook met wijn: na één glas wil ik nog een glas. Dus nam ik niks meer.

Ik voelde me zó goed, en toch ...

Rationeel weet ik het allemaal heel goed. Ik ken alle gezondheidsvoordelen van een alcoholvrij leven en ik ga niet ontkennen dat ik me superfit en goed voelde. Maar waar ik thee en water drink voor de dorst, drink ik wijn voor de lekker. Frisdrank blief ik niet. Ik ben ook bekend met de fantastische alcoholvrije alternatieven maar ik hou toch meer van wijn. Mocktails zijn vaak te zoet naar mijn smaak, hoe duidelijk ik ook zeg dat ik geen zoet wil. Bovendien zitten er vaak zoveel (verborgen) suikers in dat ik me afvraag hoe gezond ze werkelijk zijn. Niet als excuus hoor, maar voor mij zijn suikers net zo goed een afweging.Wijnarrangementen zijn een no-go
Als we uitgebreid uit eten gaan en we een heerlijk ‘tasting menu’ krijgen, nam ik daar in het verleden altijd het wijnarrangement bij. Kijk, en dát ga ik dus niet meer doen, want in de praktijk betekent dat een glas of zeven op één avond. In plaats daarvan hou ik het nu bij een glas bubbels vooraf, en bij het hoofdgerecht een mooi glas wijn waar ik dan lekker van geniet zonder door te schieten naar een houten hoofd.

Het is of-of, niet en-en
Én overgang én alcohol én snacks, dat is een beetje teveel van het goede. Dus maak ik elke dag bewuste keuzes en blijf ik veel bewegen. Want hé, het moet wel leuk blijven allemaal en ik wil ook graag in mijn kleren blijven passen. Dus die mateloosheid, die moet ik in de gaten houden zodat ik echt ‘geniet met mate’.  En terwijl ik het tik denk ik: “Wat klinkt dát bejaard en beperkend. Zeg maar gerust STOM”.  Hoog tijd voor een glas wijn. Proost! ;)

Reacties (5)

Lisa Becker
6/5 | 

Hallo dames en heren.
Welkom bij NoviCap Financial Service Provider.

Heeft u dringend behoefte aan een financiële doorbraak? Heeft u om verschillende redenen een lening nodig? NoviCap biedt flexibele leningopties op maat van uw behoeften.

NoviCap biedt een verscheidenheid aan leningopties voor iedereen die financiële hulp nodig heeft tegen een lage rente van 3%, of het nu gaat om een ​​zakelijke lening, persoonlijke lening of een lening voor medische rekeningen, betaaldagvoorschot, apparatuurfinanciering, hypothecaire lening e.t.c. De service is snel, veilig en betrouwbaar. Stuur een mail via || voor meer informatie over het leningaanbod van NoviCap novicapserviceprovider@gmail.com || of schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

OVER NOVICAP.
NoviCap, opgericht in 2015, is een van de grootste leningenmarkt ter wereld. Veel mensen, met name ondernemers, gebruiken de gratis onlineservice van NoviCap om financiering te vinden door te bladeren door meerdere leningsproducten van onze brede netwerkleningen. NoviCap biedt financiering op een snelle, flexibele en transparante manier en biedt professionele beleggers de mogelijkheid om te beleggen in een actief op de korte termijn met een bovengemiddeld rendement.

We zijn erg snel, betrouwbaar en betrouwbaar en u kunt lenen van € 1.000 tot € 50 miljoen. NoviCap is het juiste bedrijf om contact op te nemen wanneer u een dringende lening nodig heeft.

U hoeft geen tijd meer te verspillen aan een lening van andere financiële instellingen of stressvolle bankbezoeken. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt.

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar || novicapserviceprovider@gmail.com || Schrijf ons op WhatsApp via: +31642117819

Claudia Klein
7/5 | 

Hallo en welkom bij Spotcap Global Loan Services, mijn naam is Claudia Klein, ik ben een geldschieter en ook een leningadviseur.

Heeft u dringend behoefte aan financiële versterking? heb je een lening nodig voor verschillende doeleinden? als uw antwoord ja is, zal ik u adviseren contact op te nemen met mijn kantoor via | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | en binnen 24 uur een lening op uw rekening hebben staan ​​omdat we over de hele wereld uitstekende leenservices bieden.

We bieden allerlei soorten leningdiensten (persoonlijke lening, zakelijke lening en nog veel meer), we bieden zowel langlopende als kortlopende leningen en u kunt ook tot 15 miljoen euro lenen. Mijn bedrijf zal u helpen een aantal doelen te bereiken met een breed scala aan leningproducten.

We weten dat het krijgen van een legitieme lening altijd een enorm probleem is geweest. Voor mensen die een financieel probleem hebben en er een oplossing voor nodig hebben, vinden veel mensen het zo moeilijk om een ​​aandelenlening van hun lokale banken of andere financiële instellingen te krijgen vanwege de hoge rente rente, onvoldoende onderpand, schuld / batenverhouding, lage kredietscore of andere redenen

Geen wachttijden of stressvolle bankbezoeken meer. Onze service is 24/7 beschikbaar - u kunt een lening krijgen en uw transacties voltooien wanneer en waar u deze nodig hebt

Wij bieden 24-uurs leningen van wereldklasse. Voor vragen / vragen? - Stuur een e-mail naar | spotcapglobalservices@gmail.com | of stuur ons een bericht op WhatsApp: +4915758108767 | & Ontvang direct een reactie.

Uw familie, vrienden en collega's hoeven niet te weten dat u weinig geld heeft, schrijf ons gewoon en u ontvangt een lening.

Je financiële vrijheid ligt in jouw handen!

oceane
8/5 | 

Als u de nodige middelen nodig heeft om uw project te realiseren, ontvang dan dringende en snelle fondsen en kapitaal voor de realisatie van al uw verschillende projecten met betaalbare bankvoorwaarden. Voor alle informatie:
finance.utile@yahoo.com

Christy Walton
9/5 | 

Heb je een lening nodig? Bent u op zoek naar een lening? Heb je geprobeerd een lening te krijgen? solliciteer dan nu bij? (christywalton355@gmail.com) als je een betaalbare lening wilt krijgen. Hier wordt een lening aangeboden tegen een zeer lage rente van 2%. Neem nu contact met ons op als je interesse hebt.

kelvin smith
10/5 | 

Bent u op zoek naar een lening om uw grote of kleine onderneming te financieren, dan helpen wij u bij het verkrijgen van de grote hoeveelheid lening die u voor uw bedrijf wenst, wij bieden eersteklas zakelijke en commerciële leningen om kleinschalige bedrijven succes te laten behalen bij het opstarten van uw bedrijf. of herfinancieren hun bedrijf Slechte kredietwaardigheid wordt geaccepteerd en slechte bedrijfsprestaties worden geaccepteerd. solliciteer vandaag nog via e-mail: kelvinsmithfunds@yahoo.com
AANVRAAGFORMULIER VOOR EEN LENING
Naam:
Seks:
Adres:
Bezetting:
Staat:
Land:
Telefoonnummer:
Leningduur:
Lening nodig:
Heb je al eerder gesolliciteerd ?:

E-mail: kelvinsmithfunds@yahoo.com

Mr Kelvin Smith

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het Heuvelland van Zuid-Limburg. Getrouwd met de liefde van haar leven, voor wie ze tien jaar geleden naar het Limburgse is verhuisd. Hij is ondernemer met een bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Op deze plek en op haar eigen website sylvia.nl vertelt ze over haar leven. Sylvia neemt zichzelf niet heel serieus en niet alle mensen begrijpen haar humor, wat regelmatig tot allerlei vermakelijke misverstanden leidt.

Archief

2020
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising