Dit hele ‘Corona-tijdperk’ brengt een aantal uitdagingen met zich mee waar ik van alles van vind, lees: allergisch voor ben, zoals bijvoorbeeld de ‘corona-pillow-challenge’.

Serieus, doe gewoon ff normaal. Ja, het is belangrijk om positief te blijven maar om je nu ineens te gedragen als een kleuter?

Krijten op de stoep

Toch is dat soort ‘über positiviteit’ en geneuzel niet wat ik het lastigst vind. Het lastigst vind ik namelijk het ‘sociale aspect’. Ik ben freelancer: ik tik stukjes, interview mensen en schrijf hun verhaal op enzovoorts. Dat schrijven doe ik vanuit huis. Verder sport ik in het ‘normale’ leven vaak, maar in de basis ben ik dus sowieso al heel veel thuis. En dat bevalt me prima: mijn eigen koffie en muziek, in mijn eigen omgeving, heerlijk rustig. Niemand die iets van me moet. Maar nu? Nu moet je ineens met iedereen socializen. Ik voel me zowat schuldig omdat ik niet elke dag met mijn halve ‘contactpersonenlijst’ video-bel of skype…

…geen bijzondere leuzen met stoepkrijt heb gemaakt, laat staan dat ik slingers in de tuin heb, compleet met parasol, tropische cocktails en muziek. Ik ben er gewoon niet voor in de stemming.

Mijn hoofd zit vol met die drie V’s...

Ze staan voor vriendschap, vreugde en verdriet, en ze gaan hand in hand.

Voor mijn Lief, die toch altijd al veel werkte, maar nu meer uren maakt dan ooit opdat ons bedrijf er over een half jaar ook nog staat. Heel eerlijk? Híj is mijn prio nummer 1. Ik probeer zo goed mogelijk voor hem te zorgen want, samen met alle mensen!, werkt hij zich uit de naad om ‘de tent’ hier doorheen te loodsen, en hoe je het ook wendt of keert, dit brengt ongekend veel stress en zorgen met zich mee. Ik klink als een ‘tradwife’, een ‘traditionele huisvrouw’, maar het is zo.

Vrienden

En dan zijn er nog een paar mensen die de hele dag door mijn hoofd gaan:

De vader van vriend P.: die heeft sowieso al een fragiele gezondheid en dan positief getest worden op Corona? We schrokken ons een ongeluk. Gelukkig mocht hij, na twee weken in het ziekenhuis en een zorghotel, met Pasen weer naar huis.

Vriendin A. wil ik alleen maar vasthouden. Haar lieve mams ligt op de IC en het gaat niet goed. We houden ons hart vast.

En dan is daar nog M., mijn lieve kanjer van een vriendin, we gaan ruim 30 jaar terug samen. Toen ze me deze foto stuurde, sprongen de tranen in mijn ogen.

Zij is één van die mensen die werkt op de IC, middenin de frontlinie. Ik ben beretrots op haar, maar maak me ook zorgen om haar.

Het is voor deze mensen dat ik weet waarom ik zoveel mogelijk thuis blijf. Het is voor M., zodat haar werk niet voor niets is, ze niet voor ‘jan-met-de-korte-achternaam’ haar leven op het spel zet.

Laten we samen nog even doorbijten. Voor de mensen waar we van houden.

#stayhome  #staysafe  #flattenthecurve

Liefs,

Sylvia

Reacties (3)

jenniferloris1@gmail.com
Joined22.4.2020
4/3 | 

Hallo allemaal, ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hebben ontvangen van Anderson Loan Finance. Ik dacht echt dat het oplichterij was, en toen besloot ik contact met hen op te nemen op basis van hun aanbevelingen omdat ik echt een lening nodig had. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening het bedrag van 12.000,00 euro dat ik had aangevraagd voor een zakelijke lening met een rente van 2%. Dit is echt goed nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker is dat ze de lening zullen terugbetalen, contact met hen opnemen via e-mail. (fax) + 1315-329-6320.

Ze kunnen je een lening lenen!
Neem contact op met Mr. Anderson
E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
Telefoon: + 1315-329-6320
Bezoek het kantoor op @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) ..

jenniferloris1@gmail.com
Joined22.4.2020
5/3 | 

Hallo allemaal, ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hebben ontvangen van Anderson Loan Finance. Ik dacht echt dat het oplichterij was, en toen besloot ik contact met hen op te nemen op basis van hun aanbevelingen omdat ik echt een lening nodig had. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening het bedrag van 12.000,00 euro dat ik had aangevraagd voor een zakelijke lening met een rente van 2%. Dit is echt goed nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker is dat ze de lening zullen terugbetalen, contact met hen opnemen via e-mail. (fax) + 1315-329-6320.

Ze kunnen je een lening lenen!
Neem contact op met Mr. Anderson
E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
Telefoon: + 1315-329-6320
Bezoek het kantoor op @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) ..

fayemiller041@gmail.com
Joined24.3.2020
6/3 | 

Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het Heuvelland van Zuid-Limburg. Getrouwd met de liefde van haar leven, voor wie ze tien jaar geleden naar het Limburgse is verhuisd. Hij is ondernemer met een bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Op deze plek en op haar eigen website sylvia.nl vertelt ze over haar leven. Sylvia neemt zichzelf niet heel serieus en niet alle mensen begrijpen haar humor, wat regelmatig tot allerlei vermakelijke misverstanden leidt.

Archief

2020
2019
2018
2017

Instagram

More content below the advertising