Dit hele ‘Corona-tijdperk’ brengt een aantal uitdagingen met zich mee waar ik van alles van vind, lees: allergisch voor ben, zoals bijvoorbeeld de ‘corona-pillow-challenge’.

Serieus, doe gewoon ff normaal. Ja, het is belangrijk om positief te blijven maar om je nu ineens te gedragen als een kleuter?

Krijten op de stoep

Toch is dat soort ‘über positiviteit’ en geneuzel niet wat ik het lastigst vind. Het lastigst vind ik namelijk het ‘sociale aspect’. Ik ben freelancer: ik tik stukjes, interview mensen en schrijf hun verhaal op enzovoorts. Dat schrijven doe ik vanuit huis. Verder sport ik in het ‘normale’ leven vaak, maar in de basis ben ik dus sowieso al heel veel thuis. En dat bevalt me prima: mijn eigen koffie en muziek, in mijn eigen omgeving, heerlijk rustig. Niemand die iets van me moet. Maar nu? Nu moet je ineens met iedereen socializen. Ik voel me zowat schuldig omdat ik niet elke dag met mijn halve ‘contactpersonenlijst’ video-bel of skype…

…geen bijzondere leuzen met stoepkrijt heb gemaakt, laat staan dat ik slingers in de tuin heb, compleet met parasol, tropische cocktails en muziek. Ik ben er gewoon niet voor in de stemming.

Mijn hoofd zit vol met die drie V’s...

Ze staan voor vriendschap, vreugde en verdriet, en ze gaan hand in hand.

Voor mijn Lief, die toch altijd al veel werkte, maar nu meer uren maakt dan ooit opdat ons bedrijf er over een half jaar ook nog staat. Heel eerlijk? Híj is mijn prio nummer 1. Ik probeer zo goed mogelijk voor hem te zorgen want, samen met alle mensen!, werkt hij zich uit de naad om ‘de tent’ hier doorheen te loodsen, en hoe je het ook wendt of keert, dit brengt ongekend veel stress en zorgen met zich mee. Ik klink als een ‘tradwife’, een ‘traditionele huisvrouw’, maar het is zo.

Vrienden

En dan zijn er nog een paar mensen die de hele dag door mijn hoofd gaan:

De vader van vriend P.: die heeft sowieso al een fragiele gezondheid en dan positief getest worden op Corona? We schrokken ons een ongeluk. Gelukkig mocht hij, na twee weken in het ziekenhuis en een zorghotel, met Pasen weer naar huis.

Vriendin A. wil ik alleen maar vasthouden. Haar lieve mams ligt op de IC en het gaat niet goed. We houden ons hart vast.

En dan is daar nog M., mijn lieve kanjer van een vriendin, we gaan ruim 30 jaar terug samen. Toen ze me deze foto stuurde, sprongen de tranen in mijn ogen.

Zij is één van die mensen die werkt op de IC, middenin de frontlinie. Ik ben beretrots op haar, maar maak me ook zorgen om haar.

Het is voor deze mensen dat ik weet waarom ik zoveel mogelijk thuis blijf. Het is voor M., zodat haar werk niet voor niets is, ze niet voor ‘jan-met-de-korte-achternaam’ haar leven op het spel zet.

Laten we samen nog even doorbijten. Voor de mensen waar we van houden.

#stayhome  #staysafe  #flattenthecurve

Liefs,

Sylvia

Reacties (8)

jenniferloris1@gmail.com
Joined22.4.2020
9/8 | 

Hallo allemaal, ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hebben ontvangen van Anderson Loan Finance. Ik dacht echt dat het oplichterij was, en toen besloot ik contact met hen op te nemen op basis van hun aanbevelingen omdat ik echt een lening nodig had. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening het bedrag van 12.000,00 euro dat ik had aangevraagd voor een zakelijke lening met een rente van 2%. Dit is echt goed nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker is dat ze de lening zullen terugbetalen, contact met hen opnemen via e-mail. (fax) + 1315-329-6320.

Ze kunnen je een lening lenen!
Neem contact op met Mr. Anderson
E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
Telefoon: + 1315-329-6320
Bezoek het kantoor op @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) ..

vughtannvan0@gmail.com
Joined17.1.2021
10/8 | 

Mijn vriend heeft het 1 jaar geleden uitgemaakt en we stopten met communiceren, ik miste hem maar hij weigerde me terug te accepteren nadat hij hem zo vaak had gesmeekt. Op een dag deed ik wat onderzoek naar relaties op Google toen ik talloze getuigenissen zag van mensen die getuigden over Lord Bubuza Miraculous spreuk. Ik heb nooit in betovering geloofd, maar ik was diepbedroefd, dus nam ik contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396, ik vertelde hem mijn problemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Ik volgde zijn instructies en het was een schok voor mij, want 14 uur nadat Lord Bubuza zijn betovering had uitgesproken, belde mijn vriend me huilend op en smeekte me om hem te vergeven. Hij kwam thuis en smeekte me op zijn knieën om hem terug te nemen. Lord Bubuza is een God op aarde die problemen met zijn betovering oplost. Zijn spreuk is avondmaal actief en 100% gegarandeerd.. Neem contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 via e-mail:: (  lordbubuzamiraclework@hotmail.com  )

kellyjarnigan@gmail.com
Joined15.2.2021
11/8 | 

Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza die me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief naar mijn werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke betovering, dus nam ik onmiddellijk contact met hem op, vertelde ik hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren.. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem contact met hem op voor elke vorm van hulp via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail:: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

kellyjarnigan@gmail.com
Joined15.2.2021
12/8 | 

Ik heb mezelf beloofd dat ik zal getuigen over heer Bubuza die me heeft geholpen mijn ex terug te krijgen, mijn vriendin maakte het uit met mij, onze vrienden en ik probeerde haar te smeken om terug te komen, maar ze weigerde. Andere vrienden zeiden dat ik haar moest laten gaan, maar ik kon het niet, ik was gekwetst en ik had zin om zelfmoord te plegen. Ik ging depressief aan het werk toen een collega me vertelde hoe Lord Bubuza zijn scheiding annuleerde met zijn wonderbaarlijke spreuk, dus ik nam onmiddellijk contact met hem op, ik vertelde hem mijn relatieproblemen en hij beloofde me te helpen met zijn betovering. Het was ongeveer 15 uur nadat ik deed wat Lord Bubuza had opgedragen en het was zo geweldig. Mijn ex-vriendin kwam huilend terug en smeekte me op haar knieën om haar te vergeven en haar rug te accepteren. Lord Bubuza is een God op aarde. Het doet pijn om diepbedroefd te zijn, neem voor elke vorm van hulp contact met hem op via WhatsApp: +1 505 569 0396 of via e-mail: lordbubuzamiraclework @ hotmail. com

jenniferloris1@gmail.com
Joined22.4.2020
13/8 | 

Hallo allemaal, ik heb opmerkingen gezien van mensen die al een lening hebben ontvangen van Anderson Loan Finance. Ik dacht echt dat het oplichterij was, en toen besloot ik contact met hen op te nemen op basis van hun aanbevelingen omdat ik echt een lening nodig had. Een paar dagen geleden bevestigde ik op mijn persoonlijke bankrekening het bedrag van 12.000,00 euro dat ik had aangevraagd voor een zakelijke lening met een rente van 2%. Dit is echt goed nieuws en ik adviseer iedereen die een echte lening nodig heeft en die zeker is dat ze de lening zullen terugbetalen, contact met hen opnemen via e-mail. (fax) + 1315-329-6320.

Ze kunnen je een lening lenen!
Neem contact op met Mr. Anderson
E-mail: andersonraymondloanfinance@gmail.com
Telefoon: + 1315-329-6320
Bezoek het kantoor op @ (68 Fremont Ave Penrose CO, 81240) ..

fayemiller041@gmail.com
Joined24.3.2020
14/8 | 

Hallo allemaal, ik ben super opgewonden vandaag. Ik zag reacties van mensen die al een lening hadden gekregen van Sabinhelps@gmail.com en toen besloot ik me aan te melden op basis van hun aanbevelingen. Een paar uur geleden bevestigde ik in totaal 10.000 euro die ik van mijn eigen bankrekening had aangevraagd. Dit is echt geweldig nieuws en ik raad iedereen die een echte lening nodig heeft aan om een aanvraag in te dienen via e-mail: sabinhelps@gmail.com of whatsapp haar op +79267494861

Clara Modi
15/8 | 

Ik wil gewoon dat de hele wereld weet over deze spreukenmaker die ik een tijdje geleden heb ontmoet, ik kan niet alles zeggen wat hij voor me deed. mijn man verliet me 2 jaar geleden met mijn kinderen Ik was op internet aan het surfen toen ik de getuigenis van deze geweldige man online ontmoette, ik besloot het te proberen en mijn man is nu terug en we zijn weer blij ik kan niet alles geven waarmee hij me heeft geholpen schriftelijk kan ik alleen maar zeggen heel erg bedankt ik ben erg blij en hij verzekerde me dat hij veel magie doet, inclusief

1. Love Spell
2. Krachtspreuk
3. Succes spreuk
4. Lot van zwangerschap
5. Betovering van het huwelijk
6. spell voor een goedbetaalde baan
7. Beschermingsspreuk
8. spreuk om een rechtszaak te winnen
9. veel geluk spreuk etc.

Als je de hulp nodig hebt van de spreukmaker Dr. Ajayi, neem dan contact met hem op via dit e-mailadres (drajayi1990@gmail.com) of voeg hem toe op whatsapp / Viber-nummer +2347084887094 en bespreek je probleem met hem. Hij is een goede man en ik zal hem altijd dankbaar zijn.

Marcie Ole
16/8 | 

Hallo vrienden, ik beschouw mezelf als een dame met een goed en zorgzaam hart van beroep, ik ben accountant. Ik ben meer dan 8 jaar getrouwd en heb twee kinderen. Mijn relatie met Peter, mijn man in het begin, was lief, romantisch en later werd het een nachtmerrie, omdat mijn man me bedroog en op zoek was naar een manier om snel te scheiden. we zijn drie maanden geleden uit elkaar gegaan en ik heb hem gesmeekt om naar huis te komen, maar ik boek geen vooruitgang. Ik hield zoveel van mijn man en ik wil hem niet kwijtraken aan een andere dame, ik had niets kunnen doen om hem pijn te doen of hem een ​​slecht gevoel over mij te geven. Ik wil gewoon dat hij naar huis komt om voor altijd van me te houden. Ik legde mijn situatie uit aan een vriend op het werk en zij stelde me voor aan een liefdesbetoverer genaamd Dr. huwelijk of verbroken relatie, ik geloofde en ik probeerde het, het werkte voor mij, ik stuur een e-mail naar Dr. AJAYI via zijn persoonlijke e-mail (drajayi1990@gmail.com) of zijn whatsapp OF Viber-nummer +2347084887094 .. Na een paar minuten antwoordde hij naar mijn mail, vertelde dr. Ajayi me dat hij me kon helpen mijn ex-liefde terug te brengen. Ik was erg blij deze man te vinden om me te helpen, ik volgde al zijn instructies zorgvuldig, stap voor stap. Ik deed alles zoals aangegeven. het begon voor mij te werken, want een paar uur later kreeg ik een telefoontje van mijn man. Ik was zo verrast en geschokt omdat hij me 3 maanden lang niet meer belde of sms'te. Nu spreek ik onmiddellijk een liefdesgebed uit met mijn man en hij kwam thuis om zijn excuses aan te bieden. Ik ben zo blij dat de liefdesbetovering positief werkt op mijn man in twee dagen bij zijn thuiskomst. Op dit moment zijn mijn man en ik gelukkiger dan ooit tevoren. Ik wil Dr. AJAYI, geweldige man, bedanken voor zijn uitzonderlijke talenten. In het begin was ik bang voor twijfel, maar ik probeer het en het werkt voor mij. Ik beveel Dr.AJAYI oprecht aan aan iedereen die op zoek is naar een verloren liefdesrelatie of liefdesbetovering op zoek naar de ware liefdevolle partner.

More content below the advertising

Sylvia (1973). Geboren in het Gooi, wonend en werkend in het mooie Zuid-Limburgse Heuvelland. Daar is ze in 2007 naartoe ‘geëmigreerd’ voor de liefde van haar leven. Een ondernemer met zijn bedrijf in het zuiden, dus verhuizen was voor hem geen optie. Sylvia leest zich suf aan nationaal en internationaal nieuws, heeft veel te veel (digitale) abonnementen op magazines en streamingdiensten en koopt meer boeken dan ze lezen kan. Heeft ook een guilty pleasure en dat is royal gossip. Wat ze ook heeft, is een duidelijke mening en die deelt ze onder andere via Nouveau. Meer weten? www.sylvia.nl 

Archief

2022
2021
2020
2019
2018
2017
More content below the advertising