Met al die plastisch chirurgen zie je bijna door de bomen het bos niet meer. Maar een kliniek die altijd favoriet is bij bekende en onbekende Nederlanders is de Velthuis Kliniek. Daar gaat Nouveau's beauty-expert Maaike vandaag langs.

Geen taboes voor Maaike
De artsen die hier werken, hebben een speciale plek in Maaikes hart: "Zij hebben zoveel vreugde aan mijn leven toegevoegd." Maaike legt je ook haarfijn uit waarom.

Bekijk ook: Meer volume, minder lijntjes: Nouveau's Maaike ondergaat mesotherapie

Wederzijdse klik
De kliniek is nog niet officieel open, dat gebeurt pas op 17 juni, maar vandaag is er een persbijeenkomst én de aanwezige journalisten krijgen meteen een rondleiding door het immense pand. Ondertussen beantwoordt plastisch chirurg Drs. Felicia Smits (foto) alle vragen van Maaike, zoals: "Waar moet je op letten bij het vinden van de juiste plastisch chirurg?" Natuurlijk moet er een wederzijdse klik zijn, maar de arts moet ook veel ervaring hebben en "iemand moet snijdend zijn opgeleid", aldus Felicia.

Mannen zwijgen erover
En denk niet dat alleen vrouwen zich laten opereren. De clientèle bestaat voor 40% uit mannen, maar voor hen is en blijft een plastisch chirurgische ingreep (en vooral liposucties) een groot taboe. "Ze willen altijd precíes weten waar de littekens komen en wie het misschien kan zien." Meer ins en outs zie je in Maaikes nieuwste vlog.

 
 

More content below the advertising

Reacties (0)

More content below the advertising