Onze beauty-expert Maaike staat bekend als 'de rimpelkoningin van Nederland'. Maar zoveel rimpels heeft ze eigenlijk niet. Maaike speelt dan ook een beetje vals: "Ik gebruik namelijk botox."

Bekijk ook: Big, chic and beautiful: Maaike krijgt dé haartrend van 2017 aangemeten

Ja, ook botox in de kin
Over deze injectable bestaan veel vooroordelen en misverstanden, heeft ze gemerkt. En die moeten maar eens de wereld uit. Maaike zet in haar nieuwste video de drie grootste misverstanden op een rij én zegt waar ze zelf allemaal een botox-prik heeft laten zetten (ja, ook in haar kin en op onzichtbare plekken). Voor wie bang is dat ze haar mimiek kwijt is: "Als je een goede arts hebt, die ook nog eens de juiste dosering gebruikt, kun je gewoon verbaasd kijken, of boos", zo laat Maaike zien. 

Heb ik hier 200 euro voor betaald?
O ja, botox doet er minimaal drie dagen over voordat het is opgenomen. Wel iets om rekening mee te houden, voordat je denkt: heb ik hier 200 euro voor betaald? "Maar het komt allemaal goed", aldus de beauty pro.

 

More content below the advertising

Reacties (1)

Suzannne3
1/1 | 

Leuk en duidelijk fimpje zo! Alle misvattingen de wereld uit :p. mag ik vragen waar jij jouw ‘ingrepen’ het liefst uit laat voeren? Ik ben nog in een oriënterende fase en moet zeggen dat er zó veel aanbod is dat ik echt niet weet waar ik naartoe moet. Ik heb zelf al wel een top 3 opgesteld waarbij www.ecjanvangoyen.nl voor mij op nummer 1 staat.

More content below the advertising