Beanfield richtte ze grotendeels zelf in.

Bedford in Westchester, in de staat New York, heeft een enorme miljonairsdichtheid. Bruce Willis en George Soros wonen er, net als Martha Stewart en Ralph Lauren, Ryan Reynolds en Blake Lively en ook Michael Douglas en Catherine Zeta Jones hebben er een huis.

Article continues after the ad

De buurt is één celeb armer nu Glenn Close er haar huis te koop heeft gezet: ze wil dichter bij haar familie in Montana en haar dochter in Californië gaan wonen.

Glenn Close kocht het pand uit 1910 in het begin van de jaren negentig en noemde het, Beanfield, naar haar dochter Annie Starke die als kind de koosnaam Bean had.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door The Real Glenn Close (@glennclose) op

Glenn kende het stadje Bedford van vroeger (als kind ging ze er naar het historische theater) en haar misschien wel bekendste film Fatal Attraction (1987) werd er opgenomen. Dochter Annie trouwde er met haar Marc, het was het laatste grote feest dat in het huis werd gehouden voor het in de verkoop ging. 

Het huis heeft vijf slaapkamers, voer badkamers, vijf open haarden en er hoort een flinke lap grond bij met daarop nog eens een gastenhuis, een schuur / garage, een speelhuis met een slaapzolder en en een zwembad. Glenn wil er 3,6 miljoen dollar voor hebben – een kóópje in deze contreien. Loop je even mee door Beanfield?

Foto's © Brunopress

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in