Het geluid van fluitende vogels? Instant ontspanning! 

Zingende vogels doen iets met je gemoed. Talloze onderzoeken bewijzen dit en we voelen het wanneer we in de natuur zijn.

Uit de nieuwe, duurzame Birdybox van Relaxound klinkt een vogelconcert van 20 seconden, dat zorgt voor directe ontspanning op vrijwel elke locatie. Het rustgevende geluid wordt geactiveerd door een bewegingsdetector en heeft een intuïtief effect op lichaam en geest. 

Dankzij het compacte formaat kan de Birdybox overal worden geplaatst, bijvoorbeeld in de entree of hal, de keuken, het kantoor, de badkamer en andere ruimtes. “Natuurgeluiden laten ons onmiddellijk ontspannen, waar dan ook. De adem wordt dieper, de blik zachter en we laden onze batterij op”, aldus Philipp Störring van Relaxound GmbH.

De nieuwe Birdybox komt in een vernieuwde look van drie glinsterende metalen fronten van koper, messing en roestvrijstaal, en er is ook een front van eiken. De exclusieve oppervlakken worden zorgvuldig met de hand afgewerkt en het gebruikte hout is afkomstig uit de regionale en gecertificeerde bosbouw in Beieren.

Ook de behuizing van de Birdybox is gemaakt van 100 procent biobased materialen en de verpakking van puur gerecycled papier. De Birdybox werkt op een milieuvriendelijke, oplaadbare batterij. De prijs is, afhankelijk van de uitvoering, € 59 voor de houten variant of € 69,00 voor de varianten in metaal.

Maten: B75 x H1265 x D26 mm
Materiaal front: eiken, koper, messing, roestvrijstaal
Materiaal body: biobased kunststof
www.relaxound.com

Doe mee & win! 

Wil je kans maken op zo'n vrolijke miniconcert in huis? Nouveau mag 3 Birdy Boxes weggeven! Vul het formulier in, wie weet hoor jij dan straks wel deze ontspannende geluiden in huis!
 

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in