Zó zet je zelf de beroemde Chicken Katsu op tafel.

Wagamama ken je van de restaurants die zijn geïnspireerd op Japanse ramenbars. Je eet er snelle, verse gerechten, met authentieke Aziatische ingrediënten: een beetje gember om je op te warmen, chili voor de kick en noedels of rijst voor je lichaam en ziel.

Bij Wagamama kun je eten, to-go wat lekkers meenemen of (waar dat mogelijk is) je maaltijd laten bezorgen. En nu kun je de heerlijke gerechten ook zelf maken, uit het Wagamama Your Way kookboek, met snelle flexrecepten voor body en mind.

Snel en vol smaak

In het boek vind je meer dan 70 heerlijke Aziatische gerechten om thuis te maken. Het gaat om snelle, makkelijke maaltijden, van smakelijk comfortfood tot eenvoudige gerechten die je kunt maken met ingrediënten uit je voorraadkast.

Allemaal aan de pho

De recepten zijn handig ingedeeld in rubrieken als 'snel+ makkelijk', 'lekkere bowls', 'wokken maar' en 'zoetigheden'.

Hiermee kun je dus ook zelf de beroemde Chicken Katsu, Japanse pancakes of een goedgevulde pho of ramen op tafel toveren. Veel recepten zijn vega of vegan, zo niet, dan vind je er plantaardige tips bij.  

Wagamama locaties vind je hier, het boek bestel je hier!  

Doe mee & win!

Nouveau mag 3 x het Wagamama Your Way kookboek weggeven mét 3 x een Wagamama bon van 15 euro om lekker in een vestiging uit eten te gaan, als je even geen tijd of zin hebt om zelf aan het wokken te slaan. Vul het formulier in en doe mee!