Alles wat je hart begeert is het eerste deel van een trilogie.

Lekker lezen met het uitzicht op meer verhalen? We tippen Alles wat je hart begeert, het eerste deel van de Wondervrouwen trilogie, een enorme bestseller in Duitsland. Wondervrouwen van Stephanie Schuster gaat over de levens van vier vrouwen tijdens de economische bloei van de jaren vijftig, de hippietijd van de jaren zestig en de Olympische spelen van 1972.

Stephanie Schuster (1967) illustreerde jarenlang boeken van andere auteurs, voordat ze zelf begon te schrijven. Ze woont met haar gezin aan de Starnberger See in Beieren.

Alles wat je hart begeert

Luise Dahlmann droomt van haar eigen kleine kruidenierswinkel. Het is 1953 en daar zou na jaren van schaarste alles wat je verlangt weer te koop moeten zijn. Ze ziet het al voor zich: de lange toonbank met grote snoeppotten erop, een koelsysteem voor verse producten, nylonkousen, boterkoekjes, verse broodjes op zondag. En het mooiste van alles: ze zal eindelijk onafhankelijk zijn.

Article continues after the ad

Drie vrouwen zal Luise daar steeds weer ontmoeten: Annabel von Thaler, de rijke doktersvrouw van hiernaast, de jonge student-verpleegkundige Helga Knaup en Marie Wagner die uit Pruisen is gevlucht. Nu er een nieuwe tijd is aangebroken, hebben ze allemaal één gemeenschappelijke wens: eindelijk weer gelukkig zijn.

Wondervrouwen verschijnt op 21 juni 2022 en kost 20 euro.

Doe mee & win!

Nouveau mag 5 exemplaren van Wondervrouwen: Alles wat je hart begeert weggeven. Vul het formulier in, wie weet ben jij dan straks wel verslingerd aan het verhaal.