Zeg maar dág tegen je wallen en donkere kringen.

Perfect om tijdens de lockdown thuis wat aan de donkere kringen en wallen onder je ogen te doen: de FOREO IRIS. Met dit apparaatje voer je een verzachtende oogmassage uit. En die helpt dankzij de unieke T-Sonic technologie zichtbare tekenen van huidveroudering en vermoeidheid te verminderen.

Geïnspireerd door de lymfatische oogmassages die in Azië worden toegepast, gaat de IRIS een stapje verder dan wat vingertoppen alleen kunnen. Het apparaat heeft 2 standen die elk zijn ontworpen om de oogcontouren zachtjes te masseren en glad te maken.

In de Pure modus bootst de Iris het gevoel na van een handmatige massage met lichte, tikkende bewegingen om de ouderdomsverschijnselen te voorkomen voordat ze zich beginnen te ontwikkelen.

De Spa modus combineert tikken met zachte pulseringen om meer uitgesproken ouderdomsverschijnselen te verminderen.

Deze doorbraak in beautygadgets biedt de volgende concrete voordelen:

  • Alternating T-Sonic™-technologie: speciaal ontworpen om het gebied rondom de ogen aan te pakken en tekenen van huidveroudering en vermoeidheid zoals fijne lijntjes, rimpels, wallen en donkere kringen, te vervagen.
  • Ergonomisch design: sluit perfect op de oogcontour aan, voor een optimale verjongende oogmassage.
  • Ultra-hygiënisch & glad oppervlak: het siliconenoppervlak is gemakkelijk te reinigen en voorkomt de opbouw van bacteriën.  
  • 2 standensysteem: een ingebouwde timer en 8-snelheidsinstellingen; voor een optimaal comfort dat voldoet aan de behoeften en eisen van iedereen.
  • Travel-friendly & Smart design: vergrendelbare bedieningselementen, 100% waterdicht en een volledig opgeladen Iris kan 140 keer mee.

De FOREO IRIS kan worden gebruikt in combinatie met oogcrèmes en serums om de absorptie te verbeteren, maar kan ook los worden ingezet voor een ontspannende oogmassage.

Voor meer informatie en andere huidverzorgers: Foreo.

DOE MEE & WIN!

Nouveau mag 3 x zo'n geweldige FOREO IRIS ter waarde van 139 euro weggeven. Vul het formulier in, wie weet ga jij dan wel het voorjaar in met een verfriste oogopslag! Deze actie is gesloten!