Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Win de Pigmacare Skin Tone Balance van Louis Widmer!

Pigmentvlekken? Dít serum pakt ze aan. Ook al draag je een zonnehoed en smeer je met een hoge beschermingsfactor, als je huid wat levenservaring heeft, is de kans groot dat je toch te maken krijgt met pigmentvlekken. Positief ouder worden Louis Widmer ken je van het motto 'Het geheim van positief...

Win de Pigmacare Skin Tone Balance van Louis Widmer!

Pigmentvlekken? Dít serum pakt ze aan.

Ook al draag je een zonnehoed en smeer je met een hoge beschermingsfactor, als je huid wat levenservaring heeft, is de kans groot dat je toch te maken krijgt met pigmentvlekken.

Positief ouder worden

Louis Widmer ken je van het motto 'Het geheim van positief ouder worden' én van de Pigmacare® Skin Tone Balance, een topproduct op het gebied van pigmentvlekken aanpakken uit de Intensief Anti-Ageing lijn. 

De Pigmacare is een hightech serum voor onder de dag- en/of nachtverzorging dat niacinamide (vitamine B3) en vitamine C bevat en een oplichtende werking heeft bij pigmentvlekken.

Resultaat binnen 8 weken!

Als je de Pigmacare® Skin Tone Balance acht weken lang als kuur gebruikt, verminderen pigmentvlekken doeltreffend, aldus Louis Widmer.

De Pigmacare®:

  • Werkt tegen pigmentvlekken
  • Verbetert de huidstructuur
  • Brengt de huidstructuur en de teint van elk huidtype weer in balans
  • Werkt hydraterend
  • Is niet vet 
  • Voor een evenwichtige en stralende teint

Goed om te weten: bij gebruik van de Pigmacare® Skin Tone Balance is het zaak een hoge UV-bescherming te gebruiken, zoals de nieuwe Louis Widmer super Dagcrème UV50 (met SPF 50!). 

Voor meer informatie: Louis Widmer

Doe mee & win!