Win een van de Leco van Zadelhoff haar-pakketten! 

Het zit erop, dit is de laatste winactie van Nouveau's Summer Give-Away. De afgelopen 42 dagen hebben we elke dag geprobeerd toch een feestje voor je te maken van deze rare zomer. Natuurlijk willen we deze grandioze actie beëindigen met een grote klapper en daarvoor konden we als partner-in-blij-maken niemand beter bedenken dan onvolprezen Leco van Zadelhoff en zijn fijne professionele producten. 

Article continues after the ad

'Als ik aan het einde van de dag een heel goed, gloeiend gevoel heb en een productieve dag heb gehad. Met veel foto’s van wat ik heb gedaan. Dan word ik vrolijk dat ik het verschil heb gemaakt,' zegt Leco. 'Dat laatste is belangrijk, dat ik met mijn werk het verschil mag maken.’

Kom in de Matrix! 

Al die toewijding stopt hij ook in zijn keuze van haarproducten, waarvan we de absolute toppers graag even onder je aandacht brengen: om te beginnen de Matrix Vavoom (€ 21,55). Ben je op zoek naar die finishing haarspray die een stevige hold geeft en supersnel droogt zodat je direct in stijl aan je dag kunt beginnen? Dan moet je de Matrix Vavoom Extra-Full Freezing Spray beslist eens proberen!

Deze finishing haarspray houdt je coupe de hele dag in model en droogt supersnel! Extra-Full Freezing Spray is eenvoudig in gebruik, geeft je haar extra volume en textuur en geeft ook nog eens een schitterende glans! Maar daar houdt het niet mee op; om te zorgen dat je haar gezond blijft, is er de Matrix Miracle Creator (€ 14,35).

Dit is een leave-in spray met 20 directe voordelen - even diep ademhalen - (1) geeft glans (2) verzegelt gladheid, (3) herstelt breekbaar haar, (4) zorgt voor vochtbehoud, (5) hittebescherming, (6) kleurbescherming, (7) gaat pluis tegen, (8) egaliseert de haarvezel, (9) herstelt beschadiging, (10) ontwart, (11) blokkeert vocht, (12) ondersteunt styling, (13) lichtgewicht conditioner, (14) anti-statisch, (15) herstelt gespleten punten, (16) vergemakkelijkt föhnen, (17) maakt het haar zachter, (18) beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf, (19) verbetert handelbaarheid en (20) primer voor stylen.


Informatie: Lecostore

Doe mee & win!
De Leco Store is totaal vernieuwd met alle favoriete haarproducten van Van Zadelhoff. En, wie wat viert, deelt uit. Daarom geeft Leco 50 (!) pakketten weg die jij kunt winnen in de grande finale van de Summer Give-Away van Nouveau. Vul onderstaand formulier in en wie weet ben jij een van winnaars van een Matrix pakket. Deze actie is gesloten!