Voor leuke 40+ vrouwen met stijl

Deze robotstofzuiger kan ook dweilen en je kunt hem winnen!

Jij doet leuke dingen, de RoboVac G10 Hybrid maakt intussen schoon. Van alle gadgets die je in huis kunt hebben, heeft deze robotstofzuiger toch wel de potentie je favoriet te worden. Dweilen, stofzuigen, zichzelf opladen – je zegt wat ie moet doen en hij gaat fluks aan de slag. Krijg dat maar ee...

Deze robotstofzuiger kan ook dweilen en je kunt hem winnen!

Jij doet leuke dingen, de RoboVac G10 Hybrid maakt intussen schoon.

Van alle gadgets die je in huis kunt hebben, heeft deze robotstofzuiger toch wel de potentie je favoriet te worden. Dweilen, stofzuigen, zichzelf opladen – je zegt wat ie moet doen en hij gaat fluks aan de slag. Krijg dat maar eens voor elkaar bij je partner of pubers!

Slimme dynamische navigatie

Geavanceerde navigatietechnologie garandeert een twee keer hogere efficiëntie en een reiniging die twee keer zo snel is in vergelijking met andere standaard robotstofzuigers.

Veelzijdige helper

De krachtige stofzuiger in combinatie met de geïntegreerde dweil zorgt voor een bestrijding van alle soorten vuil. Of het nu gaat om stof, kruimels of vloeistoffen op harde vloeren.

Zelfredzaam type

Dankzij de EufyHome-app, Amazon Alexa, of Google Assistant werkt het schoonmaken van je woning  heel eenvoudig. Je geeft een simpele spraakopdracht en de Eufy RoboVac G10 Hybrid gaat voor je aan de slag.

Sterk, slim en schoon

De Eufy G10 heeft een enorme zuigkracht van maar liefst 2.000 Pa. Deze zuigkracht zorgt voor een goede reiniging, terwijl het platte ontwerp ervoor zorgt dat RoboVac G10 in alle hoeken en ook onder veel meubels kan schoonmaken.

Kijk voor meer informatie op RoboVac G10

Doe mee & win!