Hoofdredacteur Claudia test een bijzondere anti-aging kuur uit Parijs en is fan!

Zoals je zelf af en toe een break nodig hebt om weer helemaal op te laden, kan je huid eens in de zoveel tijd net zo’n energyboost gebruiken.

Het Parijse cosmeticahuis Sisley heeft nu, gebaseerd op een Nobelprijs winnend onderzoek uit 2016, de meest intensieve anti-aging kuur voor de vijftigplus huid ontwikkeld – waar álle Parisiennes voor in de rij staan.

Over déze bijzondere anti-aging kuur praat tout chic Parijs

Bij een seizoenswisseling. Een periode van stress. Verandering van de hormoonhuishouding, gerelateerd aan de overgang. Vanaf je vijftigste kunnen er diverse momenten optreden dat de huid ineens méér verlangt dan je dagelijkse huidverzorgingsroutine.

Hoe goed je haar ook verzorgd met serums, crèmes, maskers en frequent onderhoud, zoals een facial of cosmetische behandeling. Om een uitgebluste huid zelf in korte tijd een zichtbare, intensieve herstelboost te geven heeft Sisley, na vele jaren research, een bijzondere vier-weken kuur ontwikkeld: Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure.

Vier weken, vier fasen
De routine bestaat uit vier fasen, perfect passend bij de natuurlijke herstelcyclus van de huid, om haar week voor week bij een diepe, intense regeneratie te ondersteunen en zowel de kwaliteit als de uitstraling van de huid te verbeteren.

Zoals altijd bij Sisley is elke formule heel rijk aan krachtige plantaardige extracten, die ook bekend staan als natuurlijke energy-boosters zoals Centella Asiatica blad en gingko biloba.

Vitale energie
Zo hightech als de Sisley-formule is, zo simpel is het principe: de huid vernieuwt zich elke vier weken, en de cellen zijn voortdurend bezig zich op te laden. Dat doen ze om je huid te beschermen, de weerstand te versterken, de oude voor nieuwe cellen te vervangen, et cetera.

Met de jaren veranderen deze celfuncties - ze vertragen of raken zelfs beschadigd. Dat maakt deze kuur van Sisley zo bijzonder: de vier fasen bestaan uit verschillende formules om alle cellen als het ware weer te resetten, repareren en ‘nieuw leven’ in te blazen: ze geven je huid weer haar vitale energie terug. Wat je in slechts vier weken terugziet in een zichtbaar opgeknapte, meer stralende, zachte en heldere huid.

Glad en glow 

Hoofdredacteur Claudia testte de kuur en zegt: “'Stralend, glad en helder: mijn huid lijkt herboren. Ik denk dat ik het meest vernuftige van dit product vind dat álles in een kleine flacon zit waar je met gemak 4 x een week mee doet, en die je een glow geeft waar je anders meerdere serums + aanverwante producten voor nodig hebt. Daar kwam ik achter toen ik een weekend ging wandelen met kleine rugzak en dit kleine multiproduct mij door de dag, nacht en de wandelingen heen hielp. Wel nog even een SPF mee."

Sisleÿa L’Intégral Anti-Âge La Cure is vanaf heden verkrijgbaar bij geselecteerde luxe parfumerie/speciaalzaken en de Sisley-counter in de Bijenkorf Amsterdam (4 x 10 ml € 895,-) meer informatie op Sisley Paris