Niet alleen de sterren liepen maandag uit voor het Met Gala. Er waren ook twee royals van de partij. 

Prinses Beatrice (het nichtje van William en Harry, en de kleindochter van koningin Elizabeth) en Charlotte Casiraghi (de dochter van Caroline van Monaco) betraden allebei de rode loper van het Metropolitan Museum in New York voor het grootste modegala van het jaar.

Voor Beatrice, die sinds 2015 in New York woont, was het de eerste keer dat ze naar het Met Gala ging. Charlotte was ook in 2016 al van de partij. Toen was ze overigens óók niet de enige royalty in het gezelschap: koningin Rania van Jordanië en prinses Maria-Olympia van Griekenland waren er destijds ook bij.

Een royal bij het Met Gala is weliswaar een uitzondering, maar geen nieuw fenomeen. Prinses Diana was in 1996 de eerste royal om het modefeestje van Anna Wintour aan te doen, in een jurk van Versace.

Beeld: ANP/Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wat houden wij toch van Michelle Obama. Afgelopen zondag bezocht ze samen met dochters Sasha en Malia een concert van Beyoncé en Jay-Z in Parijs. En ja, daar is heel leuk beeld van.

Michelle (want ja, Sasha en Malia waren ineens verdwenen) zette de boel op stelten met haar coole dance moves.

Twee moeders

Lang alleen was ze niet, want niemand minder dan Tina Knowles, de moeder van Beyoncé, kwam even buurten. Ook zij begon lekker te swingen. Uiteraard verschenen in rap tempo de beelden van beide moeders op social media. Eerlijk is eerlijk, dat is genieten. Wat geweldig!

 

 

Bron: TMZ Beeld: Hollandse Hoogte

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Wij vonden onze koning al lekker losjes tijdens de zomerfotosessie, maar kroonprins Frederik van Denemarken ging tijdens hun zomerse shoot voor de overtreffende trap van relaxed: hij kwam in korte broek opdagen.

Frederik, Mary en hun vier kinderen Christian (12), Isabella (11) en tweeling Vincent en Josephine (7) poseerden voor hun buitenverblijf Gråsten, en waren duidelijk al helemaal op vakantie. Het prachtige Deense weer hielp natuurlijk óók een handje. Het leverde prachtige zomerse plaatjes op. God sommerferie!

Hoofdbeeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in