Weet je nog niet wat je met je make-up wilt deze feestdagen? Ga je voor naturel, of toch lekker smoky, voor een klassieke rode lip, of niet? Wij helpen je op weg met deze royal inspiratie.

Stevige wenkbrauwen, smokey eyes én een statement lip

More content below the advertising

Smokey eye met neutrale lip, zoals Kate 'm graag draagt

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stunning 😍 #katemiddleton #katemiddletonstyle #katemiddletonlook

Een bericht gedeeld door Kate Middelton ❤️ (@katemiddelton_fan) op

Smokey in bronstinten

De nadruk op de lippen

Eyeliner in de hoofdrol

Blushing

En nu aan de slag. Charlotte Tilbury, die een hele lipsticklijn rondom de royal-dames bouwde, laat zien hoe je dat aanpakt.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in