Net voor haar zus uit een bijzondere verjaardag

Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet blaast vandaag (vrijdag) 75 kaarsjes uit. En terwijl zij dat viert in een Apeldoorns theater, krijgen wij een bijzonder inkijkje in haar leven op NPO1.

De verjaardag van Margriet wordt door familie, vrienden en genodigden gevierd met een voorstelling van Introdans (waar ze beschermvrouwe van is) in Theater Orpheus in Apeldoorn. Maar ook wie geen ticket heeft kunnen scoren, kan het een beetje meevieren.

De TV Show van Ivo Niehe besteedt vanavond namelijk uitgebreid aandacht aan de bijzondere verjaardag van de zus van prinses Beatrix (die zelf later deze maand tachtig wordt). De presentator ging langs bij Margriet en haar echtgenoot Pieter van Vollenhoven in hun woonplaats, en hij interviewde onder andere Willem-Alexander, Margriets zonen Maurits, Bernhard, Pieter-Christiaan en Floris en bekende koppen zoals Jan Smit en Erica Terpstra, die ook banden hebben met de goedlachse prinses.

De speciale uitzending van de TV Show is vanavond om 21.25 uur te zien op NPO1. Hieronder alvast een vooruitblikje.

Beeld: Getty
Hoofdfoto: copyright: RVD, fotograaf: Anko Stoffels

Oké, echt een koopje is het niet. Maar de Saloni-jurk die de koningin gisteravond droeg bij de opening van het One Young World-congres is wel echt om op te eten.

De koningin meldde zich woensdagavond in het Vredespaleis in Den Haag om het congres officieel te openen, en koos daarvoor de perfecte frisse outfit. Een fonkelnieuwe jurk die ze wellicht op Net-A-Porter in haar winkelwagentje gooide.

Het is een design van Saloni, een Brits label met Indiase roots dat grossiert in de meest geweldige jurken, zoals het zijden/satijnen exemplaar dat de koningin nu in haar kledingkast heeft hangen. Even sparen is het misschien wel (Máxima's exacte jurk kost off the rack 625 pond), maar de koningin zal vast aantonen dat je er járen mee verder kunt.

Beeld: One Young World/ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Regenen deed het al heel lang niet meer in Dubbo, Australië. Dus was de verrassing groot dat er, uitgerekend toen Harry en Meghan op bezoek waren, een wolkbreuk plaatsvond. De royals pasten zich gezellig aan aan de barre omstandigheden.

Dat de liefde er tussen de duke en duchess nog altijd van af spat was wel duidelijk, maar samen schuilend onder een parapluutje vormden ze toch wel een heel verliefd paartje. Wat een gezellige foto's.

Het lijkt wel een romantische film zo...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

The romance 💕

Een bericht gedeeld door HRH Meghan, Duchess of Sussex (@hrhduchessofsussex) op

Ook met de liefde voor hun aankomende baby zit het zichtbaar goed. Zie die twee even in katzwijm vallen om een lekker paar babybeentjes.

Beeld: Getty Images

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in