De Zweedse koninklijke familie viert gezamenlijk vakantie op het eiland Öland. Prinses Victoria deelde eerder deze week al wat vakantiefoto's en ook Carl Philip en zijn vrouw tonen zich de moderne generatie.

Op Instagram deelden Carl Philip en Sofia een familieportret waarop ze samen met de prinsjes Gabriel en Alexander te zien zijn. In het bijschrift laat het knappe paar weten dat de foto in juli is gemaakt op Solliden, het buitenverblijf van de Zweedse royals.

Ook delen ze nog een korte video:  Vandaag opende Alexander zijn doopcadeau van de hertogin van Södermanland. Het is een op toegankelijkheid georiënteerde uitkijklocatie, die erg mooi is gelegen bij Gijsjön in het natuurreservaat Nynä. Een doopgeschenk dat zowel onze familie als alle andere bezoekers zal verrassen."

Ook daar ging het stel nog even op de foto:

Prinses Victoria

Victoria en Daniel deelden op social media foto’s van prinses Estelle en prins Oscar. Estelle, die vanaf dinsdag naar school gaat, is te zien met een pony.

Article continues after the ad

Het is duidelijk te zien dat de royals genieten van hun vakantie. Al vele malen hebben koning Carl Gustaf en koningin Silvia gezegd erg uit te zien naar de zomervakantie op Öland.

Vooral het feit dat de hele familie dan compleet is en dat er veel tijd met elkaar wordt doorgebracht, vindt het koningspaar geweldig.

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in