Het is duur om een duchess te zijn. Dat blijkt wel nu het kledingbudget van Meghan Markle voor 2018 langzaam bekend wordt. Die zou boven de 500.000 euro zijn uitgekomen.

De duchess gaf volgens het modeblog 'UFO No More' net iets minder dan vijf ton uit aan haar garderobe, maar die schatting telt kledingstukken waarvan de prijs niet kan worden vastgesteld niet mee. In werkelijkheid zal ze dus zeker boven de 500.000 uit zijn gekomen.

Article continues after the ad

Natuurlijk moest Meghan dit jaar álles kopen: ze had nog geen echte duchess-garderobe, en zal vanzelf stukken opnieuw gaan dragen. Haar trouwjurk is trouwens niet meegerekend in het bedrag. Die werd voor haar op maat gemaakt, en heeft daardoor geen vast prijskaartje dat kan worden opgeteld.

Het maakt Meghan de big spender van 2018. De nummer twee op de lijst, kroonprinses Mary van Denemarken, gaf volgens de site 'slechts' 100.000 euro uit. Máxima staat op de zesde plek (achter Sophie van Wessex, Kate Middleton en Charlene van Monaco) met een geschatte 55.000 euro aan uitgaven.

Bron: ufonomore.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in