Het is duur om een duchess te zijn. Dat blijkt wel nu het kledingbudget van Meghan Markle voor 2018 langzaam bekend wordt. Die zou boven de 500.000 euro zijn uitgekomen.

De duchess gaf volgens het modeblog 'UFO No More' net iets minder dan vijf ton uit aan haar garderobe, maar die schatting telt kledingstukken waarvan de prijs niet kan worden vastgesteld niet mee. In werkelijkheid zal ze dus zeker boven de 500.000 uit zijn gekomen.

Natuurlijk moest Meghan dit jaar álles kopen: ze had nog geen echte duchess-garderobe, en zal vanzelf stukken opnieuw gaan dragen. Haar trouwjurk is trouwens niet meegerekend in het bedrag. Die werd voor haar op maat gemaakt, en heeft daardoor geen vast prijskaartje dat kan worden opgeteld.

Het maakt Meghan de big spender van 2018. De nummer twee op de lijst, kroonprinses Mary van Denemarken, gaf volgens de site 'slechts' 100.000 euro uit. Máxima staat op de zesde plek (achter Sophie van Wessex, Kate Middleton en Charlene van Monaco) met een geschatte 55.000 euro aan uitgaven.

Bron: ufonomore.com

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

De Zweedse kroonprinses Victoria werd woensdag in Helsingborg bijna omver gelopen door honderden dolenthousiaste kinderen die zich in de wijk Drottninghög hadden verzameld om haar te begroeten.

Waarschijnlijk hadden alle plaatselijke kleuterscholen hun jeugd meegenomen, want volgens de plaatselijke krant was het "bijna hysterisch en de kroonprinses moest moeite doen om de kinderen tot bedaren te brengen.” 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Helsingborgs stad (@helsingborgsstad) op

Gelukkig is Victoria wel wat gewend, want ze bleef goedgehumeurd ook al waren sommige kinderen veel te opdringerig.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Fan account (@swedish.royal_family) op

Victoria was naar de Zuid-Zweedse stad gekomen om drie projecten te bekijken die te maken hebben met duurzaamheid, het milieu en klimaatverandering. 

Beeld en bron: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Mama-in-spe Meghan koos voor een bezoekje vandaag (woensdag) een wel héél budgetproof jurkje uit de mama-collectie van H&M.

Nog leuker: het jurkje, dat normaal drie tientjes kost, is nu ook nog eens in de sale voor maar 17,99. Dus als je nog een zwangere met Meghan-liefde kent...

Beeld: H&M

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in