Koningin Máxima is haar eerste werkdag in Buenos Aires begonnen met een meeting. En koos daarvoor deze spectaculaire Michael Kors.

De koningin is in haar geboorteland voor de G20, die vrijdag begint. Donderdag schoof ze al aan bij het side event 'The Role of Finance for Women’s Economic Empowerment, dat ze samen met president Macri hostte.

Omdat het geen officieel onderdeel van de G20 is, waren er geen fotografen aanwezig bij het event. Maar een Twitter-gebruiker postte tóch een foto van de groep. Waarop onze koningin straalde in een prachtig design van Michael Kors (via Net-A-Porter). 

Article continues after the ad

Máxima is niet als koningin in Argentinië, maar als speciale pleitbezorger namens de VN. Voor dit soort gelegenheden shopt ze graag zelf haar outfits. Naar verluidt begon ze haar tijd in Buenos Aires goed: ze zou aanwezig zijn geweest bij een reünie met klasgenoten van Northlands College.

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in