Weer een dag, weer een prachtige outfit. Máxima is voor de tweede keer in twee dagen bij een speciaal evenement in Amsterdam. Dat vraagt om kerstige kleurtjes.

Máxima kwam naar de Beurs van Berlage om de IGNITE-conferentie te openen als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal. De conferentie draait helemaal om het thema Rebuilding Futures, en dat gaat de koningin aan het hart.

Dezelfde outfit tijdens een eerder uitje (gespot door ModekoninginMaxima.nl).

Groen en rood
Gisteren bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs koos ze voor dennengroen, vandaag voor knalrood. Het moge duidelijk zijn: Máxima heeft zin in de feestdagen. En die naderen natuurlijk met rasse schreden.

Laatste evenement van het jaar?
Vooralsnog is dit het laatste aangekondigde evenement in Máxima’s agenda voor 2017, maar dat kan natuurlijk verkeren. Wij hopen zelf natuurlijk nog véél meer van Máxima te zien, deze decembermaand.

 

Prinses Beatrix ging begin dit jaar de hele wereld over dankzij haar tas met haar kleindochters erop. Maar er zijn meer royals met gepersonaliseerde accessoires die ze dierbaar zijn.

Een bijzondere armband, nóg een fototas, een peperdure designtas met naam en een speciaal telefoonhoesje. Kijk je mee naar de favoriete en diep persoonlijke accessoires van de royals?

Prinses Beatrix met haar AAA-tas:

Fergie had er anno 2003 al eentje met haar dochters erop:

Olympia van Griekenland ziet liever zichzelf terug:

En ook Kate draagt een armband met haar eigen royal voorletter - C dus - erop (een cadeautje van Camilla):

Koningin Silvia van Zweden werd (naast Máxima!) gespot met een telefoonhoesje met straks-kroonprinsesje Estelle erop

Milan Fashion Week is van start gegaan, en dat belooft weer volop Italiaanse en andere mode de komende dagen. Om alvast in de stemming te komen gingen wij op zoek naar het beste van koningin Máxima in het Italiaans.

Valentino is een van haar lievelingsdesigners, maar ook Dolce & Gabbana staat hoog op haar verlanglijstje. En als ze in Italië op vakantie zijn, zou Máxima altijd graag winkelen bij Gucci. Italiaanse toppers genoeg dus, in haar kledingkast. Kijk je mee?

Onlangs in een nieuwe rode jurk van Dolce & Gabbana

In Bottega Veneta tijdens een bezoek aan Italië in 2014

En in Valentino voor het Italiaanse bezoek van 2017

In 2013 in Denemarken, in Dolce & Gabbana

In Valentino bij de abdicatie

En natuurlijk mag deze niet ontbreken: op haar trouwdag in Valentino