Weer een dag, weer een prachtige outfit. Máxima is voor de tweede keer in twee dagen bij een speciaal evenement in Amsterdam. Dat vraagt om kerstige kleurtjes.

Máxima kwam naar de Beurs van Berlage om de IGNITE-conferentie te openen als speciale pleitbezorger van de VN secretaris-generaal. De conferentie draait helemaal om het thema Rebuilding Futures, en dat gaat de koningin aan het hart.

Dezelfde outfit tijdens een eerder uitje (gespot door ModekoninginMaxima.nl).

Groen en rood
Gisteren bij de uitreiking van de Prins Claus Prijs koos ze voor dennengroen, vandaag voor knalrood. Het moge duidelijk zijn: Máxima heeft zin in de feestdagen. En die naderen natuurlijk met rasse schreden.

Laatste evenement van het jaar?
Vooralsnog is dit het laatste aangekondigde evenement in Máxima’s agenda voor 2017, maar dat kan natuurlijk verkeren. Wij hopen zelf natuurlijk nog véél meer van Máxima te zien, deze decembermaand.

 

Ja, we zwijmelen gewoon nog even door hoor. Nu er steeds meer beelden van het huwelijk binnendruppelen, viel ons die bijzondere momenten op waarbij het stel echt even alleen oog lijkt te hebben voor elkaar... 

1. Meghan naast haar prins:

2. Hand in hand in de koets:

3. Volgens liplezers zegt Harry op dit moment: "You look amazing... I'm so lucky."

4. Prachtig beeld van Harry die zijn bruid naar buiten begeleidt...

 

Een bericht dat is gedeeld door @cmillertiu op

5. Het gelukkige stel in de kerk voordat de ceremonie begint...

 

Een bericht gedeeld door Clem (@lclemenstagram) op

6. Harry helpt Meghan galant de auto in:

 

Een bericht gedeeld door AL’ NYAH (@al_nyah) op

7. Vlak voor dé kus:

8. Harry doet voorzichtig Meghan's sluier af. Meghan kijkt hem aan en hij zegt schattig: "Hi". Zucht...

 

Als íets 'not done' is op een trouwerij, is het wel wit dragen. De kleur van de bruidsjurk. Oprah koos voor een beige outfit, maar eenmaal in Engeland, besefte dat door het felle zonlicht, de jurk bijna wit werd op foto's. Gelukkig was daar Team Stella McCartney om haar uit de brand te helpen: