Meghan feliciteerde manlief Harry gisteren voor zijn winst in de polowedstrijd voor het goede doel: Sentebale Cup. De kersverse Duchess droeg hierbij een stijlvolle denim midi-dress van Carolina Herrera. En die denim dress kennen we nog wel van... Onze eigen Koningin Máxima.

Koningin Máxima droeg haar midi denimdress van Co onlangs tijdens de jaarlijkse zomerfotosessie:

More content below the advertising

En we weten niet óf Meghan zich hierdoor heeft laten inspireren, maar ook zij zag er zomers en stijlvol uit in haar denimjurk.

De traditionele felicitatiekus, mocht er ook zijn trouwens. Daar kan broerlief William (kus op de wang) nog een voorbeeld aan nemen.

Behalve Meghan en Máxima draagt Koningin Letizia deze zomer ook denim:

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

 

Jacques en Gabriella van Monaco gingen eerder deze maand op een bijzondere reis: ze gingen voor het eerst naar Zuid-Afrika, het moederland van mama Charlene.

Charlene keert regelmatig terug naar haar geboorteland, maar deed dit nog nooit eerder met haar tweeling op sleeptouw. Daar kwam vorige week verandering in.

More content below the advertising

Ze nam haar kinderen mee naar natuurreservaat Kwazulu-Natal, waar ze zich de ogen uitkeken. En maakte daar onderstaande filmpje van.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

First African Experience

Een bericht gedeeld door HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene) op

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in