Dat Máxima een lachebek is hebben we al eens eerder gezien, maar dat ze ook bijna omrolt van het lachen... Onze koningin hield het niet meer. Heerlijke vrouw, toch?

Tijdens de uitreiking van de Militaire Willems-Orde op het Binnenhof gebeurde er iets waardoor Máxima begon te schaterlachen. 

More content below the advertising

Niet van een leien dakje

Haar man Willem-Alexander moest een onderscheiding opspelden bij majoor-vlieger Roy de Ruiter, die deze kreeg voor zijn heldendaden als gevechtspiloot in Afghanistan. Maar helaas 'luisterde' het speldje niet echt (hij wilde maar niet recht hangen). 

Gesnapt!

Dat zorgde voor een momentje schuddebuiken. Zoals je op de foto ziet, wist de koning zijn lach nog net in te houden, maar Máxima 'brulde' het uit. En ja, daar was fotograaf Robin Utrecht bij. Hij wist op het juiste moment te klikken. Het beeld van een lachende koningin haalde zelfs de de cover van de Duitse krant Bild.

Emoties

Ook in Engeland hadden ze een foto van Máxima geplaatst bij hetzelfde evenement. Maar Hello Magazine zoomde in op een moment waarin Máxima in haar ogen wreef. Volgens het tijdschrift veegde de koningin haar tranen weg omdat ze emotioneel was.

Look

De koningin droeg overigens een lichtroze jurk van crepon met grote klokmouwen van de Belgische ontwerper Edouard Vermeulen. 

Bron: ANP/Bild Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Prinses Caroline van Monaco was al jaren goed bevriend met Karl Lagerfeld, die dinsdag op 85-jarige leeftijd overleed. Zo schitterden ze onder andere elk jaar samen op het Rozenbal.

Een modeprinses en een talentvolle designer: natuurlijk klikte het tussen Caroline en Karl. Of het nou op een groot bal, front row of privé was: de twee waren jarenlang onafscheidelijk. Het mooiste van Caroline en Karl nog een keer in beeld.

More content below the advertising

(Klik op het pijltje voor meer beelden) -->

Hoofdfoto: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in

Koningin Máxima was vanochtend in het Zeeuwse Vlissingen. En werd daar omringd door honderden kinderen.

In de Lasloods in Vlissingen werd het lokale samenwerkingsconvenant muziekonderwijs ondertekend, waar Máxima erevoorzitter van is. En daar waren natuurlijk ook héél veel blije kinderen bij. En de band Bløf, want het is tóch Zeeland. Máxima zong uiteraard meteen lekker mee.

More content below the advertising

In het convenant staan afspraken over het vormgeven van muziekonderwijs in Zeeland de komende jaren. Momenteel krijgen kinderen op veertig procent van alle basisscholen in Zeeland structureel muziekles, in 2021 moet dat tachtig procent zijn.

Máxima droeg een top uit de collectie van Natan.

Beeld: ANP

Elke week het laatste nieuws ontvangen in je mailbox? Het beste van Nouveau.nl, Máxima en cultuur voor leuke vrouwen met stijl. Schrijf je in